Trg Republike
Alo.rs
Trg Republike

Alo.rs

Trg Republike, Foto: Alo.rs

Izvođač radova na rekonstrukciji Trga Republike austrijska kompanija Štrabag dostavile je Gradu Beogradu zahtev za naknadu štete, natale tokom upada na gradilište. Reč je o grupi huligana predvođenoj Markom Bastaćem i Brankom Miljušem, a šteta iunosi oko 850.000 dinara.

Pročitajte još:

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ocenio je da posledice tuđe bahatosti ne treba da snose građani Beograda. Zbog toga će, kako je rekao, podneti tužbu protiv Bastaća, Miljuša i NN lica, kako bi snosili odgovornost za pričinjenu materijalnu štetu.

 - Austrijska kompanija Štrabag koja izvodi radove na rekonstrukciji Trga Republike dostavila nam je danas zahtev za naknadu štete koja je nastala tokom jučerašnjeg dana kada je grupa huligana predvođena Markom Bastaćem i Brankom Miljušem upala na gradilište i sprečavala radnike da rade. Iznos štete je 846.616,10 dinara. Nije pošteno da ovu štetu plate građani Beograda. Podnećemo tužbu za naknadu štete protiv Marka Bastaća, Branka Miljuša i NN lica pa će oni da plate lepo štetu koju su napravili.

Kada smo kod radova trenutno se izvode obimni radovi u centru Beča, odmah pored pešačke zone u ulici Kertner. Radovi se izvode neometano i tamo ne postoje divljaci poput Bastaća i Miljuša koji sprečavaju radove, napadaju radnike i uništavaju gradsku imovinu - stoji u Vesićevoj bbjavi na Fejsbuku.