ČEREČE JE JER JE SASULA ISTINU Barbara je nova žrtva srpske opozicije! Nakon propalog protesta ne biraju reči da uvrede novinarku Studija B!

Novinarka televizije Studio B Barbara Životić trenutno je nova meta rušitelja vlasti i polusveta koji njeno ime i rad skrnave na društvenim mrežama.

Barbara Životić
Barbara Životić, Foto: Printskrin

Naime, tokom sinoćnjeg protesta pod parolom 'Stop krvavim košuljama', a u organizaciji lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilasa, u centru Beograda, novinarka STB izveštavala je javnost o skupu koji za cilj ima jedino rušenje i otimanje vlasti.

 

Iako su Đilasove pristalice tvrdile da su izašle na ulicu da se bore protiv nasilja, jutro nakon protesta pokazali su svoje pravo lice, stavivši na stub srama Barbaru i njen rad i izveštavanje.

Toliko o borbi protiv nasilja koju propagiraju, a iz dana u dan nasilje vrše upravo oni, iako su najveći glasnogovornici.

 

Podršku Barbari pružio je i funkcioner SNS Vladimir Ðukanović koji je jedan od retkih koji je na Tviteru podržao novinarku.

"Svaka čast devojci sa STB. Imala je hrabrost da ode na skup onog polusveta i da kaže istinu o tom skupu. Polusvet je sada čereči što je pokazatelj da je rekla u svom izveštaju istinu. Istina najviše boli polusvet. Puna podrška mladoj koleginici", napisao je on.

 

Pošto su im protesti propali, jer su ljude autobusima dovozili iz čitave Srbije da bi stvorili "masu", srpska opozicija je brže bolje našla novu "žrtvu" u nadi da će Srbija zaboraviti njihovu bruku.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

 

 

 

 • Korisnik: Jovana
  10/12/2018 - 09:36
  Vredjanje zena pokazuje samo kolike su gnjide i za sta se zalazu ovi iz opozicije!
 • Korisnik: Nikola
  10/12/2018 - 06:34
  Opozicija mora bar jednu žrtvu da ima, i to je uvek žena, jer oni samo žene napadaju. Nikad ne napadaju nekog sebi ravnog!
 • Korisnik: Nikola
  10/12/2018 - 01:27
  Nikada nije bilo ovolike mržnje na hrabre i slobodne građane kao danas od Đilasove horde.
 • Korisnik: Nikola
  10/12/2018 - 01:24
  Barbara je simbol časne i poštene Srbije koja neće diktatora Đilasa.
 • Korisnik: Iva
  10/12/2018 - 00:23
  Nista novo s njihove strane da ne postuju zene, podrska Barbari!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi