Antivakser sa šajkačom koji tvrdi da nas zaprašuju iz helikoptera sada na protestu frilensera (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2021-04-08 13:41:01 2021-04-08 13:41:01

Čovek koji je mahnuo u kameru jedan je od onih koji tvrde da građane zaprašuju iz vazduha i pojavljivao se na protestima antivaksera na istom mestu.

printscreen

Antivakser koji je tvrdio da Srbiju zaprašuju iz helikoptera, jedan je od demonstranata na protestu frilensera ispred Skupštine Srbije.

On je snimljensa šajkačom na glavi kako sedi u šatoru koji je postavio deo frilensera koji protestuje ispred ove institucije. Na tom mestu, kako tvrdi reporterka N1, okupljeni piju, jedu ili igraju igrice.

Čovek koji je mahnuo u kameru jedan je od onih koji tvrde da građane zaprašuju iz vazduha i pojavljivao se na protestima antivaksera na istom mestu.

Osim potpuno suludih priča kojima dezinformišu, lažu i pokušavaju da manipulišu narodom u Srbiji, imamo prilike da vidimo kako se razni šarlatani sada pojavljuju redovno na svim okupljanjima. Dakle, nije bitan povod, važno je da se protestuje i kampuje ispred Skupštine stvarajući tako ruglo od Srbije.

Ovim se šalje slika o Srbima kao potpuno necivilizovanim i primitivnim divljacima koji kampuju usred grada, tvrde da ih zaprašuju, da korona ne postoji i da je Zemlja ravna ploča. Detalj sa šajkačom to treba posebno da naglasi i ova tradicionalna srpska kapa nije slučajno zloupotrebljena i istaknuta u prvi plan.

Najveću štetu, međutim, nanosi upravo priča kojom se ljudi pozivaju da nikako ne primaju vakcine jer se na taj način direktno ugrožava zdravlje građana Srbije, zdravstveni sistem i nacionalna bezbednost.

Expand player
Pogledajte više