Aleksandar Antić
Alo!/Vladimir Marković
Rada Trajković

Printscreen

Rada Trajković, Foto: Printscreen

Kampanja koalicije "Sloboda" oko Rade Trajković predstavlja najveće poniženje kojem se ikada izložila jedna politička grupacija kosovskih Srba, rekao je Aleksandar Antić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije.

Pročitajte još:

- Nenad Rašić, Rada Trajković i njihove kolege sada otvoreno pokazuju da i ne žele i ne očekuju podršku kosovskih Srba za svoju politiku, već je traže samo od Albanaca, pa im se i obraćaju na albanskom jeziku. Partije kosovskih Albanaca ne nazivaju "monstruoznim", ali zato je Srpska lista "monstruozna" za Radu Trajković, Nenada Rašića i njihove malobrojne srpske sledbenike i mnogobrojne albanske poštovaoce.

Ova politika i njeni zastupnici na Kosovu, ali i njihovi prijatelji u Savezu za Srbiju na sreću nemaju nikakvu šansu kod kosovskih Srba, a toga su očigledno i sami svesni, jer su prestali da govore srpski i sada govore albanski. Sramotno je obraćati se na takav način Srbima na Kosovu i zalosno je govoriti svom narodu da je "monstrum".

Vučić i ja smo razgovarali sa njima! Ima nade da će se uskoro desiti ogromna promena!

"U razgovorima sa predstavnicima 92 zemlje koje smo vodili predsednik Aleksandar Vučić i ja na Generalnoj skupštini UN zaključili smo da se situacija oko KiM veoma promenila i možemo uskoro da očekujemo da će broj država koje su priznale Kosovo pasti ispod polovine broja članica UN" rekao je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Ako je išta dobro u ovoj skandaloznoj političkoj kampanji je to što posle nje postaje besmisleno bilo kakvo javno i političko angažovanje Rade Trajković, Nenada Rašića i ostalih iz njihovog saveza - zaključio je Antić.

Aleksandar Antić

Alo!/Vladimir Marković

Aleksandar Antić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete