Ana zaposlila Oliverovu ženu Milenu!

J.Đ. - V.P. | vesti 2018-06-22 16:27:47 2018-06-22 16:27:47

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera SDP-a Olivera Ivanovića, počela je da radi u Vladi Srbije, saznaje „Alo!“.

Privatna arhiva

Prema rečima našeg odlično obaveštenog izvora bliskog Nemanjinoj 11, Ivanovićeva udovica zaposlena je u kabinetu premijerke Ane Brnabić. 

- Milena je počela da radi prošlog ponedeljka i veoma je zadovoljna. Premijerka Brnabić je takođe srećna što je bar na neki način uspela da pomogne toj hrabroj ženi, koja se lavovski bori nakon svega što je preživela - počinje priču naš izvor.

Milena se sa sinom Bogdanom odmah pošto je izgubila supruga preselila u Beograd jer jednostavno nije mogla da podnese život u Kosovskoj Mitrovici bez Olivera.

- Sada, kada je od tragedije prošlo pola godine, koliko-toliko je došla sebi i morala je da vrati svoj život u normalu i počne da radi. Vlada Srbije, sa premijerkom na čelu, koja čini sve kako bi se rasvetlilo ubistvo Olivera Ivanovića i otkrili počinioci i nalogodavci tog gnusnog zločina, odlučila je da i na ovaj način pomogne njegovoj supruzi.

Na inicijativu premijerke, Mileni je data konkretna poslovna ponuda, a ona je to prihvatila bez dvoumljenja i veoma joj je zahvalna - kaže naš izvor.

Milena je završila istoriju umetnosti i biće deo tima koji se bavi kulturom i kreativnim industrijama.

Podsećanja radi, i ćerka bivšeg premijera Zorana Đinđića, Jovana (27), zaposlena je u Vladi Srbije. Ona je u timu Vlade Srbije za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, na poziciji koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.

Brnabićeva: Srbija želi kompromis, a svoje žrtve neće zaboraviti

Povodom dvadesete godišnjice otmice rudara sa kopa Belaćevac na Kosovu i Metohiji, čija sudbina još nije rasvetljena, premijerka Ana Brnabić poručila je da Srbija želi kompromis u rešavanju kosovsko-metohijskog pitanja, ali da svoje žrtve neće zaboraviti.

- Danas se sa velikom tugom, na dvadesetu godišnjicu otmice srpskih rudara kopa Belaćevac na Kosovu i Metohiji, sećamo svih nedužnih žrtava sukoba u našoj južnoj pokrajini. Sudbine otetih radnika Elektroprivrede Srbije do danas nisu rasvetljene - izjavila je Brnabićeva. Ona je istakla da nas to podseća i na obavezu da budemo dosledni u borbi za istinu o srpskim žrtvama na Kosovu i Metohiji. - Porodice nestalih zaslužuju da saznaju istinu o svojim najmilijima, koji su završili kao žrtve otmice u svojim domovima ili radnim mestima - istakla je premijerka.

 

Expand player
Pogledajte više