"Bez izričitog odobrenja Dragana Đilasa, Boško Obradović ovo ne bi uradio "

Alo.rs/ M. G. | vesti 2020-05-08 19:08:17 2020-05-08 19:08:17

U Nacionalnom dnevniku gostovala je premijerka Srbije Ana Brnabić

Printscreen

Premijerka se osvrnula na napade koji su se desili ispred Narodne skupštine u režiji Boška Obradovića.

- Neće proći nekažnjeno svakako. Postoje zakoni u Republici Srbiji i oni moraju da se poštuju. Koliko god neko misli da je jak, da je nasilan, da može da maltretira ljude samo što je u Savezu za Srbiju, ne može. Izvinite, ali svi moraju da poštuju zakon. Ovo se sve dešava jedan dan nakon ukidanja vanrednog stanja. Srbija mora polako da se vraća u normalu. Moramo polako da se vraćamo i privredno, mora da se vrati društveni život. Srbija mora da nastavi da jača - rekla je Brnabić.

Ana Brabić se osvrnula na zaražene koronom u Srbiji, gde je rekla da ima oko 10.000 obolelih i da nismo van opasnosti.

U sredu u Skupštinu je upao Boško Obradović gde je hteo da obustavi rad iste koji je u interesu građana Srbije, isti dan kada je Vlada proglasila ukidanje vanrednog stanja.

- Ovo nije lice Srbije, ali ni Narodne skupštine Republike Srbije. Ovo je lice Boška Obradovića, Dveri i Saveza za Srbiju. Molim vas da se ne pravimo ludi i da se ne šalimo da ovo nije SZS i da ne pokušavamo da imamo te nenormalne racionalizacije. Boško Obradović ovo nije sam smislio. Bez izričitog odobrenja Dragana Đilasa, on ovo ne bi uradio. Da se SZS i Dragan Đilas ne slažu sa ovim, oni bi reagovali ranije. 

 

Expand player
Pogledajte više