Zoran Đorđević
Alo.rs
Zoran Đorđević

Alo.rs

Zoran Đorđević, Foto: Alo.rs

„Zajedničkim snagama opozicija je udarila na vlast, propagirajući laži i pokušavajući da uruše kredibilitet države, naroda, pa čak i naših svetinja poput Hrama Svetog Save. Koordinisani napadi na one koji vode Srbiju osuđeni su na propast, jer su satkani od neistina u koje niko ne može da poveruje“, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar Zoran Đorđević.

Prema njegovim rečima lider opozicije Dragan Đilas, njegov kum Mlađan Đorđević i glasogovornica Marinika Tepić, želeli bi kao u filmu „Tri palme za dve bitange i ribicu“, da opljačkaju banku, u ovom slučaju Srbiju.

„To im neće poći za rukom jer smo odlučno krenuli u borbu protiv korupcije, stali smo na put krađama, zaustavili bogaćenje pojedinaca na uštrb društva i uspostavili smo sistem poštovanja zakona u kome nema privilegovanih. Pokušaji opozicije da uruši kredibilitet vladajuće stranke uz pomoć laži osuđeni su na propast, iz prostog razloga što u bajke ne veruje niko a dela govore više od reči te je vrlo jasno šta je Srpska napredna stranka postigla i šta je uradila ova Vlada“, poručio je ministar.

PROČITAJTE JOŠ: