HRVATI NASTAVLJAJU SA PRLJAVOM KAMPANJOM "Samo da Vučić ućuti i uživaćemo u vjekovnom hrvatskom snu!"

Ne prestaju napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane hrvatskih medija.

Jutarnji
Jutarnji, Foto: Printscreen

Portal Jutarnji.hr objavio je da je "Srbija protiv pomirenja", a da je "Vučićeva istina jednostavna: Ono što je započeo Pavelić, dovršio je Tuđman"

Poznato je da je srpski predsednik glavna tema medija u Hrvatskoj koji se više bave njim nego svojim političarima.

Ipak, da im je toliki trn u oku, do sada nismo znali.

Posle svih Vučićevih poruka mira i poziva na pomirenje Srba i Hrvata, usledio je ovakav tekst u kojem piše da je hrvatski vrh ovogodišnjom proslavom "Oluje", dovodeći u Knin i predstavnika Srba Borisa Miloševića, doveo do pomaka u odnosima dva naroda, dok predsednik Srbije navodno radi suprotno.

Komemoraciju u Rači nazivaju "patetičnim performansom", u kome se žali za neuspelim osvajačkim pohodom Slobodana Miloševića. Gnusno se podsmevaju traktorskim kolonama. U Hrvatskim medijima se žali se za danima autošovinizma u Srbiji, kada nije bilo političke ličnosti sa snagom kakvu danas ima Vučić.  Samo da Vučić ućuti i uživaćemo u "vijekovnom hrvatskom snu!".

Ali neće se u Srbiji više ćutati o srpskim žrtvama i stradanjima. Prošli su dani ponižavanja.

Smeta im što Vučić stvari naziva pravim imenom. Što za "Oluju" sme da kaže da je to bila akcija etničkog čišćenja. Smeta im što sme da kaže da je taj dan za Srbe najtužniji u novijoj istoriji. Smeta im kako vodi zemlju. Smeta im jer su svesni da je Srbija lider u regionu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi