Kosovo, službe
Ilustracija
Kosovo, službe

Ilustracija

Kosovo, službe, Foto: Ilustracija

Savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević u emisiji Jutro na TV Prva govorila je o svim dešavanjima prilikom potpisivanja istorijskog sporazuma u Vašingtonu.

-Da li ste vi videli bilo kakvu reakciju u Prištini na stolicu na kojoj je sedeo Avdulah Hoti? Niste, samo se deo opozicije u Srbiji bavi stolicom – rekla je Vasiljevićeva.

Suzana Vasiljević u Jutarnjem programu

Printscreen

Suzana Vasiljević u Jutarnjem programu, Foto: Printscreen

Ona je rekla da su srpske službe bezbednosti pre sastanka upozorile predsednika Srbije Aleksandra Vučića na pojavljivanje tačke 10 u predlogu sporazuma.

-Sa Amerikom za sada razgovaramo o ekonomiji, a nastavak pregovora sa Kosovom održaće se u Briselu – rekla je ona.

Suzana Vasiljević prokomentarisala je objavu Marije Zaharoverečima da je to bilo vrlo nedostojno njene pozicije i otkrila da se Sergej Lavrov izvinio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog te objave.

Vasiljevićeva je na sva pitanja odgovarala jasno i direktno, bez ustručavanja, što je u nekim momentima ostavilo Jovanu Joksimović, voditeljku Jutra bez reči.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

09.09.2020 11:26

Gospodja Joksimovič se uvek trudi da bude iznad svog sagovornika. Vreme je da ode sa ove televizije, jer je gora od svih opozicionih novinara. PS: Letnja šema bez nje je bila melem za oči i uši.