Nikola Lončar
Ilustracija
Nikola Lončar

Ilustracija

Nikola Lončar, Foto: Ilustracija

Na uvrede koje svakodnevno na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića preko svojih profila na društvenim mrežama izgovara nekadašnji fudbaler Ognjen Koroman, reagovao je proslavljeni srpski košarkaš Nikola Lončar.

Lončar je, kako kaže izneo svoj lični stav koji prenosimo u celosti:

“Da je Srbija u Vašington poslala Ognjena Koromana verovatno bi mu Donald Tramp ponudio da sedne u njegovu fotelju i pride ga ljubazno zamolio da postroji i njega i celu američku administraciju. Ponizno bi Tramp priupitao Koromana, koji bi u delegaciji poveo silnog Đilasa, Tadića i Jeremića, kada nam odgovara da ponište širom sveta jednostrano proglašenu nezavisnost takozvanog Kosova i kada heroj Koroman planira da ušeta na slavlje u Prištinu.

Za razliku od Koromana i njegovih lažova iz opozicije, hrabrih jedino po krugu dvojke u Beogradu, predsednik Aleksandar Vučić vodi odgovornu državničku politiku u kojoj se bori za svoj narod i ne obećava bajke za koje svi znamo da se neće desiti. Za razliku od njih koji su „herojski“ uradili sve da olakšaju dok su bili na vlasti albanskim separtistima njihove planove, Vučić je uspeo da danas Sjedinjene Američke Države razgovaraju uopšte sa našom zemljom, a bogami i pregovaraju kao sa partnerom, iako svi znamo da je njihov stav bio da je kosovska nezavisnost gotova stvar.

I zato je žalosno da sportisti, iz redova kosovskih Albanaca, jedinstveno lobiraju širom sveta za njihovu stvar, dok pojedini iz naših redova ne samo da neće da pomognu sopstvenoj zemlji, već i „hrabro, sportski“ sede za tastaturom u kafiću i odmažu.“

Sportisti treba da se drže sporta i manu politike jer smo u sigurnim rukama”.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

itd.

07.09.2020 18:06

brao nikola srbine tako je a ovaj koroman i ova njegova opozicija mogu samo da sanjaju vucica