"Znam nekoliko osoba mogu biti predsednici vlade"

Na raspolaganju sam predsedniku Vučiću, stranci, državi i građanima, a o tome će odlučiti čovek koji ima ustavna ovlašćenja za to - izjavila je premijerka Srbije

Ana Brnabić
Ana Brnabić, Foto: Printscreen

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ne razmišlja o mestu premijera, te da će o mandataru odlučiti predsednik Srbije, a da je ona uvek na raspolaganju, stranci, državi i građanima.

- Ne bavim se time, već se bavim drugim poslovima. Odlučiće čovek koji ima ustavna ovlašćenja, predsednik države Aleksandar Vučić, koji će dati ime mandatara, a stranka koja je okosnica većine u skupštini treba da glasa za tu vladu i mandatara - rekla je Brnabić na pitanje u vezi sa formiranjem nove vlade.

Brnabić je istakla da je lično ponosna što njena stranka, SNS, ima izuzetno kvalitetne ljude.

- Znam nekoliko osoba koje bi bile dobri predsednici vlade. Ja sam na raspolaganju predsedniku Vučiću, stranci, državi i građanima, a o tome će odlučiti čovek koji ima ustavna ovlašćenja za to - rekla je Brnabić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Stojko
  10/08/2020 - 14:01
  Ovako kao gpsodja Brnabic, bez mnogo mesanja u svoj posao i uz namestanje poslova prijateljima i familiji, znam i ja mnogo ljudi koji mogu da budu premijeri.
 • Korisnik: Ljubo
  10/08/2020 - 12:29
  Vucic je obecao promene u vladi,lepo bi bilo da ih i ispuni .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi