PREDSEDNIK IZ DRUGOG UGLA Vučić otkrio čime će se baviti posle politike!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima imidž čoveka koji ustaje u cik zore, 24 sata je posvećen poslu, svuda stiže, ima odgovor na sve teme.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić , Foto: Alo!/Marko Metlaš

S druge strane, često mu se spočitava da ga je u javnosti previše, a neretko se čuju prozivke poput "pa kad ovaj čovek sve stiže".

Ekipa Kurira provela je s njim jedan dan i uverila se iz prve ruke kako zaista izgleda život šefa države. Ekskluzivno smo zavirili u predsednikov privatni život, otkrio nam je kako se priprema za važne državničke susrete, šta mu nedostaje, koji mu je neostvareni san...

Aleksandar Vučić je u politiku ušao jako mlad, bio je jedan od najboljih studenata Pravnog fakulteta koji je završio sa prosekom "deset". Dugo se kalio u opoziciji, a, evo, već osam godina vlada Srbijom. Da može da vrati vreme, ima li nešto drugo čime bi u životu voleo da se bavi.

- Trudio bih se da radim marljivo. Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja!

Jel ste imali veće ambicije, da to bude veći klub?

- Ne, samo mali klub. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san...

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sandra
  28/06/2020 - 12:34
  Zelja predsednika da nakon politicke karijere postane kosarkaski trener je veoma dobra odluka, kako bi se cuvalo zdravlje i kako bi mladima stvorio zdrave navike i ucio ih pravim vrednostima koje cuvaju zdravlje i vedri duh.
 • Korisnik: Damir
  28/06/2020 - 11:01
  Predsednik Vučić je u svakom poslu koji obavlja maksimalno profesionalan i odgovoran.
 • Korisnik: Jana
  28/06/2020 - 09:47
  Prtedsednik je još jednom pokazao koliko je svestran čovek.
 • Korisnik: ChudnaAlisa
  28/06/2020 - 09:40
  Čovek koji voli decu ne može biti loš. Tako da je sada mnogo jasnije koliko predsednik Aleksandar Vučić voli svoju državu i ljude u njoj.
 • Korisnik: Miroslav
  28/06/2020 - 03:19
  Srbija je uz vas predsedniče.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi