Aleksandar Mirković
Promo/Beograd SNS
Aleksandar Mirković

Promo/Beograd SNS

Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

"Đilas i ovih dana pokazuje da policiji još nije oprostio hapšenje šuraka sa 2,4 kilograma kokaina, a očigledno je, kao svojevrsnu osvetu policajcima, i organizovao proteste na kojima su oni izloženi najbrutalnijim napadima kamenicama, bakljama, topovskim udarima, suzavcima…

To što unapred organizovani i vešto pripremani huligani učestvuju u pokušaju nasilnog preuzimanja vlasti, na poziv tajkuna Dragana Đilasa, dokaz je da smo bili u pravu kada smo upozoravali da će taj propali političar pokušati da se dočepa vlasti i da će na tom putu gaziti i preko mrtvih ljudi.

Neverovatno je da se niko iz toga rasturenog jata nije oglasio i osudio nasilje koje policija trpi danima, ali svesrdno podržavaju huligane koji ga sprovode. Kakvo bedno licemerstvo.

Policija će nastaviti da čuva imovinu, živote i bezbednost građana, jer je to njen posao, ali isto tako će nastaviti i da hapsi narko-dilere koliko god to smetalo Đilasu, Obradoviću, Jeremiću, Mariniki i njihovim saborcima, koji su u zatvoru zbog trgovine drogom.

Politika jake, nezavisne i prosperitetne Srbije, koju sprovodi Aleksandar Vučić i SNS, ubedljivo je pobedila na izborima održanim 21. juna i tu volju građana neće promeniti silom, niti uz pomoć onih koji rade na štetu Srbije i srpskih interesa, jer za nas budućnost naše zemlje nije na prodaju."

PROČITAJTE JOŠ: