ALEKSANDAR MIRKOVIĆ: "Prebahati Đilas hoće nasilno da preuzme vlast"

Policija će nastaviti da čuva imovinu, živote i bezbednost građana

Aleksandar Mirković
Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

"Đilas i ovih dana pokazuje da policiji još nije oprostio hapšenje šuraka sa 2,4 kilograma kokaina, a očigledno je, kao svojevrsnu osvetu policajcima, i organizovao proteste na kojima su oni izloženi najbrutalnijim napadima kamenicama, bakljama, topovskim udarima, suzavcima…

Osim što je okupio grupu huligana koja je povredila više od 130 policajaca, Đilasu to nije dovoljno, već besomučnim lažima svakodnevno napada policiju i pokušava da ih na sve moguće načine okrivi za dešavanja na ulicama. Ostaje samo da im, kao u „Balkanskom špijunu“, oprosti što ih je tukao.

To što unapred organizovani i vešto pripremani huligani učestvuju u pokušaju nasilnog preuzimanja vlasti, na poziv tajkuna Dragana Đilasa, dokaz je da smo bili u pravu kada smo upozoravali da će taj propali političar pokušati da se dočepa vlasti i da će na tom putu gaziti i preko mrtvih ljudi.

Neverovatno je da se niko iz toga rasturenog jata nije oglasio i osudio nasilje koje policija trpi danima, ali svesrdno podržavaju huligane koji ga sprovode. Kakvo bedno licemerstvo.

Na vlast se dolazi podrškom i poverenjem koje građani imaju u određene ljude, stranke i njihove programe, a Đilas je svestan da njega podržava jedva i uža familija. Zato prebogati i prebahati Đilas i hoće da nasilno preuzme vlast, jer zna da na izborima nikada neće dobiti podršku građana. Sećaju se oni kako je ovaj skromni „Čeh“, postao prebogati tajkun.

Policija će nastaviti da čuva imovinu, živote i bezbednost građana, jer je to njen posao, ali isto tako će nastaviti i da hapsi narko-dilere koliko god to smetalo Đilasu, Obradoviću, Jeremiću, Mariniki i njihovim saborcima, koji su u zatvoru zbog trgovine drogom.

Politika jake, nezavisne i prosperitetne Srbije, koju sprovodi Aleksandar Vučić i SNS, ubedljivo je pobedila na izborima održanim 21. juna i tu volju građana neće promeniti silom, niti uz pomoć onih koji rade na štetu Srbije i srpskih interesa, jer za nas budućnost naše zemlje nije na prodaju."

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi