"Tadić je gospodin bivši i nije dostojan suparnik Vučiću"

Alo.rs | vesti 2020-09-03 12:57:37 2020-09-03 12:57:37

Predsednik Aleksandar Vučić je nešto najbolje što se događa državi Srbiji u novijoj istoriji

privatna arhiva

Povodom poziva Borisa Tadića upućenog predsedniku države Aleksandru Vučiću, Stevan Bakić, novi gradonačelnik Subotice, oglasio se podrškom šefu države.

- Poziv Tadića na TV duel podstakao me je da se oglasim jer je odraz velike nemoći koju Tadić i njegova družina iskazuju dugi niz godina, a samo je dokazana neizlaskom na izbore i napadima “iz pećine“, kada već ne mogu pred narod. Da biste prezentovali nešto TV duelom, iza vas moraju da postoje rezultati, a iza Borisa Tadića i njegovih političkih istomišljenika stoje devastirane firme, propala privreda, urušena infrastruktura i nacionalno poniženje. Iza Aleksandra Vučića stoje rezultati koji su vidljivi, uspesi koji su prepoznatljivi i podrška građana iskazana na izborima koja je veća nego ikada - rekao je Stevan Bakić.

On je naveo da je "gospodin bivši" sve samo ne dostojan suparnik predsedniku Vučiću.

- Gospodin bivši sa družinom, zapravo je elementarna nepogoda koja je pogodila Srbiju, dok je predsednik Aleksandar Vučić nešto najbolje što se događa državi Srbiji u novijoj istoriji - kazao je novi gradonačelnik Subotice.

Stevan Bakić je ukazao da na sceni ponovo imamo i Vuka Draškovića.

- Ako se osvrnem na njegovu blisku prošlost, u odabiru između kabineta Mike Špiljaka i Danice Drašković odabrao je, po sopstvenom priznanju, karijeru u kabinetu Mike Špiljaka. To valjda dovoljno govori o njemu samom - rekao je Bakić.

Komentarišući prozivke upućene Bakiću odmah po postavljenju na funkciju prvog čoveka grada, izjavio je: „Odmah po mom imenovanju prozvala me jedna manja grupa ljudi na lokalu koja sebe naziva strankom podsećajući na moj usklik „Grande Aleksandre“.

- Zapamti Srbijo, predsednik je daleko veći nego što sam uskliknuo, a mnoge zemlje u regionu dale bi sve da u svojim redovima imaju jednog Aleksandra Vučića. Zato u trenucima kada Srbiju čekaju teški razgovori izražavam bezrezervnu podršku Velikom Aleksandru Vučiću u trenutku kada doživljava najveće napade iz spolja i iznutra, a boreći se za nacionalne interese Srbije i gradeći kvalitetne odnose sa svima.
Niko mi ne može oduzeti pravo da od srca podržim borbu predsednika da ne prihvati nametanje nezavisnosti Кosova i Metohije i borbu protiv svih onih koji navijaju da Srbija opet bude bačena na kolena, baš kao u vreme njihove vladavine - rekao je Stevan Bakić.

Pročitajte:

Expand player
Pogledajte više