Aleksandar Vučić
Alo!/Ognjen Radošević

 

Aleksandar Vučić

Alo!/Ognjen Radošević

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Napadi na članove moje porodice samo govore o mržnji onih koji bi da dođu na vlast, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Odgovarajući na navode iznete u ovom tekstu, Vučić je rekao da to pokazuje kolika je psihopatska mržnja onih koji bi na vlast da dođu po svaku cenu.

- Kada nemate argumente i kada ne možete da kažete: "Izgradili smo više puteva nego Vučić", "Izgradili smo više pruga nego Vučić", "Izgradili smo više fabrika nego Vučić", kada ne možete da kažete: "Stanje javnih finansija je bilo bolje nego u vreme Vučića", kada ne možete da kažete da ste imali ovakav ugled... Ljudi, ja ću biti sa desne strane, prvi do predsednika Kine Si Đinpinga na svečanoj večeri u Pekingu, biću jedan od predsednika tri zemlje, znam da je jedan Putin, a još samo jedna zemlja će imati pravo da da završnu reč na samom samitu u subotu, plus uvodno obraćanje. Da li vi razumete koliku čast je Srbija dobila? - naveo je Vučić.

Konstatujući da oni sve to ne mogu da kažu, Vučić je rekao da zato napadaju njegovu porodicu, a da ga ne bi čudilo da na red dođu i njegova maloletna deca.

Aleksandar Vučić

Alo!/Ognjen Radošević

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Istakao je i da u tim pričama koje plasiraju pojedini mediji zapravo ničega nema.

- Od toga da mi je brat bio kriv što je bubrezima i leđima napadao nečije pendreke i tu smo kampanju pratili godinu ili dve dana do toga da nije pokazao ličnu kartu. Zatim je sud ustanovio da jeste pokazao ličnu kartu i dokumenta i sve drugo i doneo, razume se, osuđujuću presudu za napadače, ali šta ćete - zaključio je Vučić.