Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

- Aleksandar Vučić ide u Vašington da se bori za bolji položaj Srba na Kosovu i Metohiji. Za razliku od Vučića, opozicija kojom bahato gazduje Dragan Đilas hoće tenzije na ovim prostorima, samo zato što nestabilnost može tajkune da vrati na vlast - rekao je Bratislav Jugović, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a.

Pročitajte još:

On se pita da "ako je Kosovo najskuplja reč, zašto Boško Obradović žonglira u svojim nastupima koristeći tu najskuplju srpsku reč", a potom daje odgovor zašto je to tako.

- Zato što Dragan Đilas hoće da najskuplju srpsku reč uludo troši baš Boško Obradović, njegov klovn i najjeftiniji poslušnik - ističe Jugović.

On smatra da Dragan Đilas na svoje nepristojno bogatstvo bez stida i srama dodaje i nepristojno jeftinu demagogiju po pitanju svih pitanja, a to je Kosovo i Metohija.

ANKETA: Da li će Srbija u Vašingtonu napraviti dobar dogovor za Kosovo?

 

- Za razliku od Đilasovih jurišnika, Aleksandar Vučić je najskuplju srpsku reč osenčio sa skoro dvadeset "otpriznavanja" nezavisnosti takozvanog Kosova. Zbog toga i pregovara u ime Srbije - izričit je Jugović.

Preporučujemo: