Aleksandar Vučić
printscreen/youtube/Alo.rs
Aleksandar Vučić

printscreen/youtube/Alo.rs

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen/youtube/Alo.rs

Obilazak ove zdravstvene institucije ima veliki značaj za Srbiju, jer je Vučić najavio rušenje kao i kompletnu izgradnju novog Klinike za infektivne i tropske bolesti. 

Na pitanje novinara kako se predsednikova deca osećaju usled pretnji koje stižu poslednjih dana, ali i usled odsustva oca zbog predsedničkih obaveza, Aleksandar Vučić je otvorio dušu i na emotivan način pričao o svojoj deci:

"Dovoljno su oni pametni da sve razumeju. Dovoljno vole svoju zemlju i svog oca da znaju sa kim smo se uhvatili u koštac i sa kim imamo posla. Za razliku od njih, za moju se decu zna gde su, i kakva su im primanja. Ja o drugoj deci nikad neću govoriti na takav način." - rekao je predsednik i dodao: 

"Moja Milica je vrlo snažna devojčica, uskoro će biti devojka, uskoro puni 18, a Danilo je jedan mlad i pošten čovek, radi pristojan posao za platu od 500 evra. I srećan sam što radi."

Ekonomska slika Srbije

Podsetimo, nezaposlenost u Srbiji je više nego prepolovljena, sa 700 na 300 hiljada, penzije kontinuirano rastu, dok se minimalna plata više nego udvostručila, sa 15 na 30 hiljada.

Posebno dirljiva izjava predsednika Srbije odnosila se na njegovog najmlađeg sina:

"Vukan ništa ne zna, pa pošto mu tata nedostaje, dođe i poljubi televizor."

Komentari (1)

DEJAN

19.02.2020 16:24

NEKA SU TI ZIVI I ZDRAVI ACO SRECA DA IH PRATI I BOG CUVA A TEBI LICNO ZELIM SAMO ZDRAVLJE...