Aleksandar Mirković
Foto: Beograd.rs
Aleksandar Mirković

Foto: Beograd.rs

Aleksandar Mirković, Foto: Foto: Beograd.rs

Koliko se samo sve pretvorilo u sitno politikanstvo predstavnika SzS-a danas je najbolje pokazao Nikola Jovanović, uz Marka Bastaća, kandidat za mesto gradonačelnika u nekakvoj imaginarnoj preraspodeli Đilasa, Jeremića i Obradovića.

Neverovatno je da neko ko pretenduje na takvo mesto ne prati dnevna dešavanja i ne vidi da upravo više od mesec dana stručnjaci, koje uzgred njegov Savez napada i omalovažava, vode ovu borbu, na dnevnom nivou podnose izveštaje građanima i predlažu mere državi kako bi se ovaj protivnik što pre pobedio. Ukoliko sa druge strane sve ovo i sam zna, u šta sam uveren, onda je njegova namera krajnje zlonamerna i svodi se kao i sve što ovih nedelja dolazi iz redova SzS-a, na sitno politikanstvo i bedno strančarenje.

Kada sve ovo prođe, izjave i laži koje su iznosili Đilas, Jeremić, Obradović, Bastać, Tepić, Jovanović i ostali iz Đilasovog saveza, ostaće upamćene u istoriji kao poslednji trzaj propalih političara da lažima, i na po život za građane osetljivoj temi, izvuku sebi korist.

Umesto besmislenih saopštenja i dnevno političkih polemika koje oni potenciraju i izazivaju, neka se bave odgovornim delima, kao što je pomoć komšijama za početak.

Aleksandar Vučić i Vlada Srbije će kao i do sada bez politike, slušati struku i činiti da se korona virus što pre pobedi, jer ovo nije bitka za glasove kako vidi Đilas i njegovi poltroni, već bitka za život građana, bitka za život Srbije.