Tepić i Marković
Ilustracija
Tepić i Marković

Ilustracija

Tepić i Marković, Foto: Ilustracija

Napada porodice 

I danas je nastavila sa fikcijama, ekvivalentnim onim da koke nosilje u Moroviću nose marihuanu, umesto jaja.

Kaže primer najvećeg mafijašenja je kada imaš firmu na istoj adresi sa nekom drugom firmom u poslovnoj zgradi. Jeste da je i firme, a i sve o njima izmaštala, ali dobro to je SF Marinika.

Sa druge strane, bi ista Marinika da joj poverujemo da to što joj je najbliži prijatelj punih deset godina i stranački saborac, koji je pratio kroz sve stranke, Novak Filipović uhapšen zbog narkotika nije ništa bitno.

Marinika Tepić

Tanjug/Sava Radovanović

Marinika Tepić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Iseljava novinare

Producira Marinika po Đilasovom diktatu svaki dan po jednu novu laž, daje sve od sebe da što maštovitije izmisli i što jadnije pokuša da diskredituje Aleksandra Vučića, blateći njegovog brata Andreja, ostale članove porodice i saradnike, ali samo na jedno ne računa.

Narodu u Srbiji je jasno da farma kokošaka u Moroviću postoji već 40 godina i da koke nisu snele nikada drogu, kao što to Marinika izmisli, niti će je ikada sneti.

Baš tako je narodu i jasno da se Aleksandar Vučić bori protiv mafije, dok Đilasa, Tepićku i Obradovića sa njom vežu raznorazna kumstva, biznisi, porodične i stranačke veze.

Komentari (1)

branka met

20.05.2020 03:12

Najjača je kad napravi ozbiljnu facu i patetično drži nebulozno predavanje.