Aleksandar Marković: Marinika Tepić napada porodice i iseljava novinare

Alo.rs/N.A. | vesti 2020-05-19 16:58:32 2020-05-19 16:58:32

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandar Marković, povodom najnovijih laži i napada

Ilustracija

Napada porodice 

I danas je nastavila sa fikcijama, ekvivalentnim onim da koke nosilje u Moroviću nose marihuanu, umesto jaja.

Kaže primer najvećeg mafijašenja je kada imaš firmu na istoj adresi sa nekom drugom firmom u poslovnoj zgradi. Jeste da je i firme, a i sve o njima izmaštala, ali dobro to je SF Marinika.

Sa druge strane, bi ista Marinika da joj poverujemo da to što joj je najbliži prijatelj punih deset godina i stranački saborac, koji je pratio kroz sve stranke, Novak Filipović uhapšen zbog narkotika nije ništa bitno.

Iseljava novinare

Producira Marinika po Đilasovom diktatu svaki dan po jednu novu laž, daje sve od sebe da što maštovitije izmisli i što jadnije pokuša da diskredituje Aleksandra Vučića, blateći njegovog brata Andreja, ostale članove porodice i saradnike, ali samo na jedno ne računa.

Narodu u Srbiji je jasno da farma kokošaka u Moroviću postoji već 40 godina i da koke nisu snele nikada drogu, kao što to Marinika izmisli, niti će je ikada sneti.

Baš tako je narodu i jasno da se Aleksandar Vučić bori protiv mafije, dok Đilasa, Tepićku i Obradovića sa njom vežu raznorazna kumstva, biznisi, porodične i stranačke veze.

Expand player
Pogledajte više