Aleksandar Antić
Alo
Aleksandar Antić

Alo

Aleksandar Antić, Foto: Alo

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Odluka u vezi sa doktoratom Siniše Malog je autonomna odluka Univerziteta u Beogradu, iako doneta u ambijentu političkog pritiska dela opozicije i njima naklonjenih nevladinih aktivista, navodno zabrinutih za etiku na Univerzitetu.

PROČITAJ JOŠ:

Ova odluka ni u kom slučaju ne sme niti može da utiče na činjenicu da je Siniša Mali jedan od najboljih ministara finansija kog je Srbija imala, a o čemu svedoče jake, stabilne i razvojne državne finansije, za šta je on direktno odgovoran i zaslužan. Srbija je danas jedna od retkih država u ovom delu Evrope koja se može pohvaliti niskim javnim dugom, konsolidovanim javnim finansijama, investicijama koje su rekordne u ovom delu Evrope.

Siniša Mali

printscreen

Siniša Mali, Foto: printscreen

Da je Siniša Mali pravi čovek na pravom mestu i da to treba da ostane najbolji je dokaz budžet za narednu godinu o kojem se upravo u ovom trenutku raspravlja u Narodnoj Skupštini. Ovaj budžet garantuje dalji razvoj Srbije, nove investicije, povećanje ukupnog standarda naših građana, još atraktivnije mesto za strana ulaganja i infrastrukturne projekte.

Moskva besna zbog špijunske afere! "Ovo je ozbiljna provokacija"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.11.2019. 14:49 - 21.11.2019. 15:38 Jasna poruka iz Rusije. Vladimir Putin, Foto: EPA * Najpre se oglasio Dmitrij Peskov iz Kremlja * Potom se oglasila Marija Zaharova, portparol MSP Ruske Federacije * Moskva i Beograd nastoje da smire situaciju Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je navodnu obaveštajnu aferu u Srbiji "ozbiljnom provokacijom" pred važnu posetu.

Kao kreator takvog budžeta i kao vrhunski stručnjak za javne finansije, Siniša Mali je bez sumnje neodvojivi deo velikog uspeha u privrednom i finansijskom pogledu, koje Srbija postiže poslednjih godina."

BONUS VIDEO: