AL DAHRA: Svim radnicima u proizvodnji stimulacija 5.000 RSD

Obezbeđena su i zaštitna sredstva.

Al Dahra
Al Dahra, Foto: Tanjug

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa radnicima koji nastavljaju da rade u proizvodnji mleka i vrše pripreme kako bi predstojeći intenzivni prolećni radovi na poljima, uprkos pandemiji korona virusa, bili obavljeni neometano i bez zastoja, kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara koja će biti isplaćena sa martovskom platom.

Kompanija je u saopštenjui najavila i da će zadržati sve radnike, kao i da će zaposlenima koji usled promenjenih uslova rada svoje obaveze obavljaju od kuće isplaćivati 100 odsto zarade.

Za zaposlene koji rade u proizvodnji i čije je neposredno angažovanje neophodno za neometano snabdevanje tržišta mlekom i ostale poljoprivredne radove iz delokruga rada kompanije obezbeđena su zaštitna sredstva - maske, rukavice i dezinfekciona sredstva.

Kompanija je svojim radnicima uputila apel za dosledno pridržavanje svih uputstava nadležnih, kako bi se kroz trenutnu krizu izazvanu pandemijom korona virusa, prošlo sa što manje posledica po zaposlene i proizvodnju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi