Suzana Perić
promo
Suzana Perić

promo

Suzana Perić, Foto: promo

* Suzana Perić se oglasila povodom SzS napada na žene

* Već je postalo pomalo sramotno svakodnevno davati izjave kojima se osuđuju nasilje

* Poziva državne organe da zaštite žene

- Već je postalo pomalo sramotno svakodnevno davati izjave kojima se osuđuju nasilje, pretnje i uvrede koje ženama svakodnevno upućuju Boško Obradović i Dragan Đilas.

"Ovo je još jedan u nizu najjadnijeg i najnižeg oblika ponašanja, odvratnih i gadnih uvreda i pretnji silovanjem"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 05.09.2019. 12:24 - 05.09.2019. 12:34 Nakon što su iz Saveza za Srbiju ponovo napali žene i nazvali ih "uspaljenim polovnjačama", oglasila se Andrea Radulović, zamenica predsednika Skupštine grada Beograda i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Umesto da komentarišemo neke lepe stvari koje se događaju u našoj zemlji, umesto da se radujemo prvim danima nove školske godine, mi moramo svaki dan da reagujemo na prostakluk i bedne uvrede kojima Đilas i Boško preko svojih jurišnika pljuju po našim prijateljicama, nečijim majkama, sestrama, ćerkama.

- Ali ako mi ućutimo, ako dozvolimo da žene, poput Biljane danas, ako dozvolimo da trpe i stradaju u tišini, onda ce to biti znak da je ta manjinska grupa mrzitelja žena, pobedila.

- A to ne smemo dozvoliti. Još jednom, osuđujem uvrede upućene Biljani Popović Ivković, a državne organe molim sa reaguju i da zaštite žene u Srbiji od ovakvih nasilnika. Jer, vrrbalno nasilje lako pređe u fizičko.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete