STEFANOVIĆ OBEĆAO VELIKE NAGRADE! Akcija na Gradini oduševila ministra! Dilerima se ne piše dobro!

Ozbiljan trud pripadnika granične policije!

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, povodom otkrivanja tone i po marihuane na Graničnom prelazu Gradina, da je reč o jednoj od najvećih zaplena koju je srpska policija imala u poslednjih desetak godina.

Zaplena
Zaplena, Foto: MUP

 

POLICAJCI NISU VEROVALI SVOJIM OČIMA Na prelazu Gradina otvorili džakove sa stočnom hranom. Unutra zatekli živi užas!

„Želim da pohvalim ozbiljan trud pripadnika granične policije koji su napornim višemesečnim radom došli do informacija čiji je rezultat ova velika zaplena. Reč je o nastavaku borbe protiv narko-trafikinga, na kome insistiram od prvog dana kada sam postao ministar unutrašnjih poslova i drago mi je da policija vraća poverenje građana i da je vrlo ozbiljna kada se tiče sklanjanja droge sa naših ulica“, istakao je ministar Stefanović i dodao da ovo pokazuje i brigu o našoj deci, jer želimo da se ni gram droge ne pruži bilo kome u Srbiji, posebno ne njima, a da narko-diler za to ne bude kažnjen, saopštio je MUP.

Zaplena
Zaplena, Foto: MUP

 

 

Stefanović je poručio pripadnicima policije da nastave sa ovim operacijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom.

„Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog modela i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, ali i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji“, rekao je ministar.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi