Aleksandar Sapic
Foto: Alo/Foto: Grad Beograd

Odlična je stvar što je i Pošta otvorila jedno odeljene. Ovakav princip treba da primenimo u svim delovima grada, naročito u opštinama koje su poput Palilule prostrane i koje pokrivaju i rubne i centralne delove grada. Na ovaj način ćemo omogući ljudima što kvalitetniju i bolju uslugu na jednom mestu – istakao je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda tokom obilaska Uslužnog centra opštine Palilula u Borči.

- Gradski objekat pored Uslužnog centra sada koristi i MUP, kada se oni presele u drugi objekat koji se trenutno sređuje za njih, iskoristićemo ovu zgradu za ili predškolsku ustanovu, vrtić ili neki dispanzer. Pokušaćemo na sve moguće načine da olakšamo svakodnevni život građana. Ovakvi Uslužni centri su nam neophodni i Grad će u cilju njihovog ostvarivanja pomoći i finansijski i logistički, naravno u saradnji sa opštinama, jer su nam potrebne informacije sa terena kako bi mogli da reagujemo na kvalitetan način - dodao je Šapić.

Istakao je da se nada da će Uslužni centar biti mesto u kome će građani imati sve službe, i opštinske i gradske i republičke, na jednom mestu.

-  Naš zadatak će biti da iskontaktiramo, kako sve gradske, tako i republičke službe za kojima građani imaju potrebu, da bismo ih okupili ovde na jednom mestu – rekao je Šapić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading