Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Napadnuta novinarka je lekarski izveštaj dostavila redakciji Informera, nakon sramnog incidenta. Šta joj je napisao lekar, pogledajte OVDE.

- U trenutku događaja pacijentkinja je osetila glavobolju, stezanje u grudima, lupanje srca, vrtoglavicu, nesvesticu, zujanje u ušima, omaglicu, slabost, malaksalost - navodi se u izveštaju.

Podsetimo, u novobeogradskom Bloku 62 planirana je gradnja vrtića, a na lice mesta došao je predsednik opštine Bojan Bovan kako bi govorio o tome. 

Međutim, tamo se desio incident, pošto je jedna opoziciona aktivistkinja, koja nije želela da kaže kojoj stranci pripada, napala kako predsednika opštine Novi Beograd tako i novinarku Informera. Ona je u jednom trenutku pokušala čak da otme i telefon gospodinu Bovanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duh blokova (@duh_blokova)

 

Ova gospođa se tu nije zaustavila, sipala je salve uvreda na račun predsednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke, kao i predsednika države. 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nera

25.05.2024 18:26

Problem opozicije je što nikako ne može da prihvati da se u Srbiji sve više radi i gradi dok se za vreme kkada su oni bili na vlasti samo rušilo.

Danka

25.05.2024 18:27

Za ovakvima vapi Laza Lazarević i Padinska skela.

SretiNA

25.05.2024 18:29

Ovu gospođu pod hitno uputiti u nadležnu instituciju na ozbiljno psihijatrijsko lečenje.

Verka

25.05.2024 18:31

Ljubomora i zavist opozicije na rad, rezultate rada, na uspeh vlasti SNS je ozbiljna bolest.

Kaja

25.05.2024 18:33

Protiv ove opozicione aktivistkinje hitno mora da se podnese prijava i da se najstrože kazni za napad.

Nena

25.05.2024 23:57

Jesam za slobodu misljenja i govora, ali ovo je stvarno previse. Konacno treba sankcionisati ovakve postupke. Opozicija se samo jos vise zaglibljuje,. Sramota