DOM ZDRAVLJA "VOŽDOVAC" REAGOVAO NA SRAMNE TVRDNJE DANASA Završeno je idejno rešenje projekta za rekonstrukciju
Foto: Shutterstock

Dom zdravlja ,,Voždovac" na čelu sa v.direktorkom dr Nevekom Veličković, odbacuje navedeno i odgovorno tvrdi:

- Ogranak Banjica - završeno je idejno rešenje projekta, koje je finansirala Opština. Predato Sekretarijatu za urbanizam na potvrdu i izdavanje lokacijakih uslova.

Neto kvadratura novog objekta je 4647 m2.


,,Kao v.d.direktora Doma zdravlja "Voždovac" na čijem sam čelu blizu osam godina godina ,mogu samo da demantujem neistinite, maliciozne i spinovane  izjave predsednika Stranke slobode i pravde (SSP), gospodina Nenada Petrovića.

Po uvidu u elektronske izvestaje broj korisnika naših usluga ( ogranak Banjica) je 3200 - Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i 1260  kartona školske dece. Preventivne aktivnosi, pregledi i lečenje pružaju 4 lekara raspoređenih u dve smene. Do današnjeg dana nije bilo ispisa kartona iz tog ogranka. Što ukazuje na kvalitet pruženih usluga."

I dodajem:

Zdravstvena stanica Kumodraž I - izradu projekta  finansirala je Opština Voždovac. U aprilu mesecu su započeti pripremni radovi za rekonstrukciju objekta. Izvršeno je rušenje svih pregradnih zidova starog objekta. Trenutno se radi na ojačanju temelja  samog objekta. Kvadratura zgrade je 520 m2 - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading