Milos Vucevic
Foto: Printscreen/Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Premijer Srbije Miloš Vučević najoštrije je osudio pretnje po život upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

- Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda.

Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije.

Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje. Skandalozno ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice. Živela Srbija! - zaključio je Vučević.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Lana

15.05.2024 21:49

Ovo je za svaku osudu. Opoziciju sram da ih bude.

Ilija

15.05.2024 21:49

Vučićeva ljubav prema Srbiji je jača od bilo kakvih pretnji.

Bole

15.05.2024 21:50

Pa dokle vise sram ih bilo , osuda svaka.

Бојана

15.05.2024 21:50

Председник Вучић се сигурно неће уплашити било каквог криминалца.

Milijana

15.05.2024 21:51

Koliko god pokušavali da slome Vučića,ne mogu ga slomiti.

Милица

15.05.2024 21:51

Александра Вучића не могу да застраше претњама.