Savo Manojlovic
Foto: Printscreen/Printscreen

Manojlović je odnedavno i zvanično prešao u politiku (kojom se bavio i pre toga, naravno), pa uz sve drugo pokušava i da politički naplati imidž koji je dugo gradio. Podsetimo, negde u jeku tzv. ekoloških protesta, koje je on vodio pre dve godine, Savo je postao popularan na društvenim mrežama, pa je tako, kako su mediji pisali, dobio veliki broj poruka pripadnica lepšeg pola. Zvuči neverovatno, ali je istina da je on svaki tvit u kojem ga je neka žena pohvalila retvitovao, za šta mu je svakako trebalo dosta vremena. Lepo, nema šta, međutim, i očigledno fejk i smišljeno kao strategija da se dodvori nekim budućim biračima.

Sve se ovo potvrdilo pre nekoliko meseci, kada je Savo Manojlović pokazao pravo lice i kako, u stvari, tretira žene. Bilo je to, podsetićemo vas, u vreme onog famoznog štrajka glađu Marinike Tepić, jedne od najbližih saradnica Dragana Đilasa, i još dve njene koleginice iz Stranke slobode i pravde. Šta je taj štrajk bio, kako je vođen i slično, sad više nije ni važno, pošto se završio neslavno (kako je i počeo), ali ako je od njega bilo neke koristi, to je da je Manojloviću pala maska, pa ga je na kraju upravo Marinika Tepić optužila da ispoljava mizoginiju i mrzi žene (iako su bili na istoj strani političkog spektra, dakle protiv Aleksandra Vučića i vlasti).

 - Bila sam jako razočarana i ljuta nakon izjava Manojlovića o našem štrajku. Napao je nas tri žene i bila sam zatečena, nisam očekivala od jednog mladog i obrazovanog čoveka da daje izjave na nivou mizoginije! To je bila sramotna izjava! Naljutila sam se i razočarala i zato sam odgovorila na taj sramotan stav - kazala je Tepićeva.

Ova priča dobila je još jedno poglavlje pre desetak dana, kada su u "Utisku nedelje" zajedno gostovali Savo Manojlović i Marinikin stranački kolega Borko Stefanović. Tada je Stefanović ponovio lideru Kreni/promeni da je uvredio žene koje su štrajkovale glađu, a njihova kasnija polemika otkrila je da Savo, osim što mrzi žene, mrzi i istinu, pošto je bezočno slagao pred širokim TV auditorijumom da nije rekao to što svi znaju da je rekao i o čemu postoje i dokazi iz mnogobrojnih medija, i pozicionih i opozicionih.

Borko Stefanović prvo mu je spočitao odluku da baš sada, pred junske izbore, uđe u politiku, umesto još u decembru prošle godine, a onda mu predložio i ponudio da se izvini ženama iz Stranke slobode i pravde.
- Poštujem vašu odluku da uđete u politiku, ali je trebalo da uđete u decembru da ste imali u potpunosti časne namere! A sad bi bio red da se izvinite Mariniki Tepić i našim poslanicama za koje ste rekli da ih je Đilas gurnuo u štrajk glađu dok on sedi u skupštinskoj fotelji i uživa u skupštinskom imunitetu i mandatu - rekao je Stefanović.

Od izvinjenja, očekivano, nije bilo ništa. Videli smo kraću tuc-muc epizodu Sava Manojlovića, videli smo i kako je slagao da, u stvari, nije on to baš tako rekao, zbog čega je čak i voditeljki Olji Bećković bilo vidno neprijatno. Sve smo videli, samo izvinjenje nismo. Reč je, dakle, o čoveku koji, uz sve drugo, a ima toga tušta i tma, nije spreman čak ni da stane iza svojih reči, ma kakve one bile. Pa ako je pogrešio, da kaže jesam, evo izvinite, nisam tako mislio. 

Ovako napisano to za svakog od nas deluje negativno, ali za način na koji Savo Manojlović i njegovi mentori shvataju politiku, takve osobine su očito poželjne. Samo je pitanje, ako nekad i dođe na neku vlast, kako ćemo mu verovati za bilo šta što izgovori. Mislite o tome!

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Vučić zagrmeo: Da ih pustim da prođe bez odgovora, neću ni za živu glavu! 🎥 @Video Plus #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #srbija #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (27)

Loading
Vuk

15.05.2024 07:12

Razni stručnjaci i folozofi nam sada drže neka predavanja i pričaju nešto

Branka

15.05.2024 07:23

Sava Manojlovića podržavaju samo zapadnjaci koji ga plaćaju, drugi opozicionari ne misle dobro o njemu

Milan

15.05.2024 07:32

U priče Manojlovića više niko ne veruje.

Drago

15.05.2024 07:35

Muskarac koji mrzi zene, strani placenik, mrzitelj covek. Ima li Savo bilo koji kvalitet? Mislim da ne.

Stefan

15.05.2024 07:38

Moze da se dodvorava koliko god hoce Srbija zna ko je Savo za koga radi radi za Kurtija

duki

15.05.2024 07:42

sta ocekivati od stranog placenika nego da gazi preko zivih da dodje do cilja a sto se zena tice pa decko je gej

Vanja

15.05.2024 07:45

Ovo je zapravo deo svađe za naklonost Rokfelerovih.

Mara

15.05.2024 07:45

Savi je bitno samo da uzme pare i radi protiv Srbije.

Tara

15.05.2024 07:47

Jadnik nemoze da skupi glasove ni na Vozdovcu a ne nešto drugo.

Иван

15.05.2024 07:55

Да се ниси хватао политике кад не умеш, много би лепши био!

Tanja

15.05.2024 07:56

Manojlović je jedan odičan manipulator. Ko njemu da podršku na izborima treba ozbiljno da se zapita šta sa njim nije u redu?!

Vojvoda

15.05.2024 07:57

Prodana duša biće sve što drugi žele.

Ema

15.05.2024 08:35

Svi dobro znamo da je Savo mrzitelj zenskog roda!

Tanja

15.05.2024 08:36

Svi dobro znamo za koga Savo radi i da je protivnik Srbije!

Zoran

15.05.2024 08:38

Savo ne moze ni glasove da skupi pa puca po savovima!

Daca

15.05.2024 08:39

Manojlovic radi sve sto mu drugi naredjuju!

Irma

15.05.2024 08:41

Savo radi protiv Srbije ali naravno sve za pare!