RATKU MLADIĆU OTKAZALI BUBREZI
Alo

 "Odbili su nam zahtev, jedan sudija je bio 'za', a ostali su bili protiv. Rečeno je da su uslovi u kojima se sada nalazi dovoljno dobri i da nema potrebe da bude prebačen u Srbiju", rekao je Darko Mladić. On je istakao da je problem što njegov otac sada ne može da ustane iz kreveta jer je veoma slab i to što u Hagu nema uslova za njegovu rehabilitaciju.

Darko Mladić je rekao da, ako ostane takva situacija, prognozira najgore.

On je objasnio da su njeovom ocu otkazali bubrezi jer su, kako je naveo, lekari u Hagu pogrešno tumačili njegove probleme i dali mu previše diuretika, nisu pratili balans tečnosti i na taj način došlo je do oštećenja bubrega. "On je u ovoj situaciji zbog greške njihovih lekara. Naši lekari iz Banjaluke su prilikom posete najavili šta će se dešavati ako se tako nastavi sa njegovim srcem.

On je imao dve epizode sa srcem i oni su mu dali jaču terapiju, nisu to ispratili i sa tom terapijom oštetili su mu bubrege", rekao je Darko Mladić. On je naglasio da će porodica i advokati nastaviti da se bore i pokušati da prate šta će se dalje dešavati sa lečenjem Ratka Mladića.

Tanjug/Srna

BONUS VIDEO

 

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO IZ MOSTARA Pokušavamo da očuvamo mir, a ne da se hvatamo za gušu #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryoupage #viralvideo #predsednik #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading