U GROB OČEV TI SE KUNEM.. . TEBE ĆU DA GAĐAM ZOLJOM: Jeziva SKAJ prepiska između Vukotića i Kapetana!
Foto: Alo ilustracija M.J.

Podsetimo, Kapetan je otet 14. oktobra 2020. i njega su zarobljenog držali Veljko Belivuk i Marko Miljković, i kako se sumnja, pokušavali da namame "škaljarc" da bi ih likvidirali.

Na taj način, na dan kada je otet u Spužu su ubijeni Damir Hodžić i Adis Spahić, kao i Lazar Vukićević koji je namamljen i ubijen u kući u Ritopeku.

Kako prenose crnogorske Vijesti, kada je shvatio da su ga saradnici razotrkili, Kapeta krivicu pokušava da prebaci na vođu škaljarskog klana Jovana Vukotića.

Jovan Vukotić u policijskoj stanici

FOTO: YENI ŞAFAK

 

 

Škaljarci nisu znali da je Radulović u to vreme otet, pa Vukotić, Emil Tuzović i Stefan Đukić Mandić traže od njega da položi račune ali i da objasni gde je novac koji je ostao nakon likvidacije vođe barskog ogranka škaljaraca Alana Kožara, koji je ubijen na Krfu.

- Daku (Damira Hodžića) što te gledao kao oca, sram te bilo, si spakovao sa Kosovarima zajedno. Sve ljude si nam ofirao, da nas rade kavčani bolje - piše mu Tuzović.

Saopštava mu i da je, kada mu je govorio da ih namešta "neko sa vrha", a Radulović se iščuđavao, čitao prepiske kojima je Kapetan "slao ljude na klanje"

Vukotić ga u istim prepiskama optužuje da je "krao robu sa Radojkom" (Radojem Zvicerom) i da je "radio sa murijom".

Optužuju ga da je prodao Hodžica, njegovog zeta Adisa Spahica, Kožara i Damira Hadžica, Milana Ljepoju, Lazara Vukicevica, Jovana Jovanovića, Rista Mijanovića, Aleksandra Šarca, ali i da je na zahtev Radoja Živkovića (Žutog) tražio likvidaciju Sava Lopičića.

- Sad moraš da se nosiš sa svim - poručuje mu šef škaljarskog klana.

- On je Adža (Kožara) prodao, nema ko drugi - piše Mandić.

Tuzović mu šalje da im je "ubacio nemir među redove, da niko nikom ne veruje".

- I na tu foru nas šalješ na klanje. Nemoj pričati nikom de ideš - pa na klanje. Za Lazu veliš da ubijemo malog što ga dovezao, on ga k'o namestio, a ti ga poslao na klanje. Sram te bilo - piše mu Tuzović, koji je na Skaju bio kako se navodi, Barmalos.

Radulović tada pokušava da ubedi ekipu da on nikoga nije namestio, Vukotiću poručuje da je Kožar hteo njega da ubije, a škaljarci mu tada prete da ni slučajno ne pominje ime Alana Kožara.

- Nisi se udostojio Adžu na grob da odeš, i ti mi spominješ Adža. Nemoj više nikad Adža da si spomenuo - piše Tuzovic, a Vukotić dodaje da nije išao jer ga je on prodao.

Radulović: Ja Adža u životu svom, kako god ga gledali, izdao ne bi!!! Nikada!!!! Ti dobro znaš, ti si mu pokrao kocke, celi Bar to zna!!! Ja se špijunima i lopovima ne obraćam!!! A truješ dobro, a to si ti, sprdnja Serdare!!! Sve ti živo i mrtvo je..m!!!! Tebe ću lično da gađam zoljom, smradu jedan!!! Tebe je Adžo hteo da ubije.

Vukotić: Videćemo ko će koga, ekipa koju si planirao da namestiš će živeti još 30 ili 40 godina, pa će se videti. Mnogo si bolestan momak... Koliko ti nudi Radoje (Zvicer) za Bobana? Ne može da mu oprosti zna on koga... Je li? Samo si nam izdaje stvarao svaki dan.

Radulović: Sve si nas uvukao u rat i pokušavaš da nas ostaviš bez centa. Sad idem na ulicu u otvoreni rat protiv tebe!!! Samleću te pi..o manekenska

Vukotić: Ti, pa ti si u rat odavno sa kavčanima protiv mene.

Njih dvojica raspravljaju se, a u raspravu se uključuju i ostali škaljarci, pa im Radulović piše:

- A vi što ga slušate samo razmislite malo od svega od kad smo zajedno.

Vukotić: Tek ćemo da se gledamo, u grob očev ti se kunem. Na grupi na Skaju, ostali "škaljarci" mu poručuju: - Bolje ti je bilo da si časno poginuo s Dakom, jer će te "kavčani" na kraju svakako ubiti.

Inače, otac Jovana Vukotića je ubijen je 2019. a ubica do danas nije pronađen.

Radulović preti Vukotiću da će mu "sve izaći na nos", a ostali mu poručuju:

- Neće Manekenu izaći na nos, nego tebi, Demone.

- Hvala Manda!!! Hvala Tuzo!!! Za sve!!! Ne mogu da verujem da vi tako mislite!!!!! Za Adža i Daku!!! Posle svega. Moj brate, moj brate što si ti meni rekao posle svega - odgovara Radulović.

Mandić i Tuzović traže objašnjenja od njega i poručuju mu da je prodao sve drugove.

Tuzović: Što si odrao Zvonceta (Milana Ljepoju), što Joka, što sve momke, oli nam to objasniti? Da nije njih Boban prodao?

Radulović: Sve ce ti biti jasno!!! Sve sam učinio za tebe i ti ovako da mi se obraćaš!!! Posle svega.

U optužnici crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva, navodi se da je odbegli Radoje Zvicer 2020. organizovao kriminalnu organizaciju čiji pripadnici su postali Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković, kojima se već sudi u Specijalnom sudu u Beogradu, kao i Ratko Živković, Radoje Živković i još 25 optuženih.

Navodi se da je Ratko Živković, koji je zapravo bio najveća krtica koja je uspela da se infiltrira u škaljarski klan, namamio i Radulovića koji je posle dva meseca ubijen. Živković je, podsetimo, navodno "kavčanima" otkrio i lokaciju na kojoj se na Krfu kriju Kožar i Hadžić, koji su ubijeni u julu 2020., a klan je kako se sumnja ubio i Milana Ljepoju Zvonceta, Lazara Vukićevića i Aleksandra Šarca.

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je u septembru 2022. u Istanbulu, dok su Tuzović i Mandić u pritvoru u Ukrajini zbog pokušaja ubistva vođe kavačkog klana Radoja Zvicera 2020.

(Alo.rs/Vijesti)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading