NIKAKVIH PONOVLJENIH IZBORA NE TREBA DA BUDE Vulin: Ne znam čemu se raduju kvislinzi iz NATO partija
Foto: MUP Srbije

- Ne znam čemu se raduju kvislinzi iz Nato partija posle objavljivanja izveštaja ODIHR-a. U izveštaju se iznose načelne preporuke i ideje koje poput mogućnosti da jedan birač potpiše više lista nemaju mnogo smisla. U čitavom izveštaju nema ni optužbi za krađu izbora, ni fantomskih birača, ni stranaca koji se pojavljuju na adresama na kojima ne žive. Na desetine stranica, puno praznih priča i pokušaja da se opravdaju dnevnice, ali nijednog dokaza, pa ni tvrdnje o pokradenim izborima. Ne znam čemu se raduju kvislinzi iz Nato partija, ali znam da bi predsednik Vučić kome je Srbija dala apsolutnu podršku trebalo da prestane da se osvrće na pokušaje da se zaustavi izborni proces i da pomogne da se vlast konstituiše i na republičkom i na pokrajinskom i na gradskom nivou - rekao je on.

- Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude - zaključio je Vulin komentarišući izveštaj ODIHR-a o izborima u Srbiji.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal VLADIMIR ORLIĆ U RINGU: Neostvarena želja mi je… Celu emisiju “U ringu” pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #aloonline #vladimirorlic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading