Goran Vesić
Foto: Alo/Foto: ALO! / Aleksandar Nalbantjan

- To što oni rade nikada niko u istoriji Srbije nije radio. Bilo je različitih ljudi koji su služili stranim interesima kroz istoriju, ali to da direktno pokušavate da otmete novac koji pripada građanima Srbije za infrastrukturne projekte, da bi vas neko doveo na vlast, kao što rade Radomir Lazović i njemu slični, to je zaista neverovatno - rekao je Vesić.

Gostujući na televiziji Hepi, Vesić je rekao da deo naše opozicije ne poštuje srpski parlament i da nisu u stanju da polože poslaničku zakletvu ispred grba i zastave Srbije, već su to učinili u hodniku republičkog parlamenta "u direktnom prenosu pred Šolakovim medijima", ali da zato, kako kaže, poštuju "Evropski parlament u kojem nisu članovi i sa kojim Srbija nema nikakve veze jer nije članica EU".

Vesić je rekao da deo opozicije misli da će pritiskom preko raznih poslanika Evropskog parlamenta poput, prema njegovim rečima, korumpiranog austrijskog evroposlanika Andreasa Šidera moći da izvrše pritisak na Srbiju da dođu na vlast, iako to birači ne žele.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading