SPREMILI MERU KAKVA NIKAD NIJE VIĐENA! Opozicija najavila najstrašniju osvetu Srbima iz RS ako dođe na vlast
Alo!

Kako je najavio Dušan Teodorović, jedan od ključnih ideologa liste "Srbija protiv nasilja", i to zajedno sa Šolakovom televizijom N1, biće tražena doživotna zabrana ulaska u Republiku Srbiju našim sunarodnicima iz Srpske.

- Svi oni građani iz Bosne što su dovoženi na izbore, njima mora da bude zabranjen ulazak u Srbiju doživotno! To bih ja uradio da sam ja neko - preneo je N1 Teodorovićeve reči.

A i te kako je neko, s obzirom na to je veoma blizak Draganu Đilasu i njegovom delu opozicije i važi za sivu eminenciju te političke grupacije. Bliske veze, inače, ima i sa Proglasom. 

Teodorović, Đilas i ekipa, dakle, posle svih izmišljotina na račun Srba iz RS, sada bi i da dižu "Berlinski zid" na Drini. Podsetimo, još u danu izbora Ponoševi statisti glumili su Srbe iz RS oko beogradske arene, snimajući to, kako bi pokušali da isfabrikuju navodno masovno dovoženje birača iz Srpske na glasanje. Onda su iste večeri plasirali cifru od navodnih 40.000 takvih glasača, od koje su i sami odustali kada su videli šta su lupili, odnosno da bi bilo potrebno 1.000 autobusa ili 10.000 automobila da ih sve preveze u Beograd, a oni ih nisu snimili ni pet, a kamoli toliko. Na kraju, ispalo je da je takvih ljudi sve ukupno bilo tek 6.000, i to onih koji odavno glasaju ovde.

Sada se otišlo i korak dalje, pa im se otvoreno preti u slučaju da đilasovci dođu na vlast.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju 45. Međunarodnog sajma turizma. Tom prilikom, predsednik je dobio poklon od Vrnjačke Banje 🤩 #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading