dragan popovic
Foto: Printscreen

Kako kaže, daleko je dan kada će se oni zajedno radovati promeni vlasti.

- Do rasta međunarodnog pritiska na vlast u Srbiji došlo je usled rasta unutrašnjeg pritiska. Upravo od pritiska Zapada zavisiće odluka o novim izborima u Beogradu, ali je pad Vučićeve vlasti još daleko - tvrdi Popović i dodaje, gostujući na jednoj od televizija Dragana Šolaka, gde je redovan gost:

- Opozicija treba da pokuša da izdejstvuje bar mogućnost da se u Beogradu realizuje volja građana, ali moramo da budemo svesni toga da je ova vlast još daleko od toga da bude srušena.

Na gostovanje Popovića osvrnuo se na Tviteru marketinški stručnjak i analitičar Nebojša Krstić: "Zašto Popović želi da sruši Vučića? Koga Popović želi da instalira umesto Vučića? Hu d fak iz Popović? Pitanja koja me muče već 10 godina.
BONUS VIDEO

 

@alo_portal Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju 45. Međunarodnog sajma turizma. Tom prilikom, predsednik je dobio poklon od Vrnjačke Banje 🤩 #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading