Goran Vesić
Foto: Alo/Foto: ALO! / Aleksandar Nalbantjan

Od saradnika je na poklon dobio tortu u vidu bagera, iskopane zemlje i ministra sa šlemom i zaštitnim prslukom. Baš u stilu onoga čime se bavi otkako je preuzeo pomenuti resor. Ispod torte, naravno, ono što i inače krasi njegov radni sto: velika mapa Srbije na kojoj su ucrtani saobraćajni, građevinski i infrastrukturni radovi koji su upravo u toku. A ima ih toliko da će uskoro i dva stola biti mala!

- Danas su me moji saradnici dočekali u kancelariji sa divnom tortom. Rekli su mi da je poruka torte da me nije lako kopirati. U pravu su. Hvala ljudima koji rade sa mnom, trpe me, ali rade sa osmehom jer veruju da radimo dobre stvari. Hvala - rekao je Vesić u videu koji je postavio na društvene mreže.

 

Dan ranije, inače, ministar je, baš na dan rođendana, rođendansko iznenađenje dobio i na TV Pink, gde su Jovana Jeremić i njen tim spremili za njega dve torte. Jedna je bila u obliku voza "Soko", kojim se od Beograda do Novog Sada stiže za 30 minuta, i aviona "Er Srbije", a druga u obliku budućeg metroa.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading