Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je pesmu od fana, koju je poželela da podeli sa svojim pratiocima, pa se specijalmo za Instagram snimila kako čita istu.

U šaljivom i maniru koji joj je ujedno i zaštitni znak, jedan obožavatelj je opisao voditeljku na ovaj način:

Kad nedelja nama dođe, bez gledanja Pink ne prođe. Sokolac ga gleda celi, Jovani se baš veseli. Dekolte joj grudi krasi, Bože, grešnih misli mene spasi. Gosti su joj prva liga, te zbog šera nema briga. Konstruktivna priča vazda, pohvali je i Mitrović gazda. Posle Voje legendu je zvala, sa njim nije raspravljati šala. Iz sveg glasa Joca viče, gde si dosad pukovniče? Opasna je kao zmija kobra, emisija svaka joj je dobra. Emisija svaka dušu ima, zato lovu zasluženo prima. Željko svoju kesu odreši, od sreće se Joca smeši. Stalno prima povišicu, osmeh joj na lepom licu. Mitroviću, tebi mnogo hvala, celu sebe ja sam Pinku dala - pročitala je Jovana.

 

Podsetimo, Jovana je za medije nedavno otkrila i kako je osvojila svog partnera:

- Znam nekad da skuvam nešto Draganu i meni, ali ne želim. Puno sam u životu spremala, sada neka meni spremaju. Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu zver i koja je umetnica u ljubavi, svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet - rekla je voditeljka kroz smeh.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading