EP Epa
Foto: EPA/EPA-EFE/RONALD WITTEK

U rezoluciji Evropskog parlamenta navodi se da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zloupotrebio zahteve opozicije za prevremene izbore i zakazao prevremene izbore.

Podsetimo Šolakovi mediji su na sav glas prenosili zahtev Đilasove koalicije takozvane "Srbija protiv nasilja"  koji su ispred Pedsedništva Srbije predaju ZAHTEV za raspisivanje parlamentarnih i beogradskih izbora.

Pritisak Đilsove opozicije da se raspišu izbori su bili žestoki, što se sve može videti u narednom snimku.

Dakle, predsednik Vučić je zloupotrebio izbore tako što im je omogućio te izbore?!

Takođe u toj istoj rezoluciji se "osuđuje nesraznerba upotreba polcijskog nasilja protiv mirnih domonstranata koji protestuju protiv iizborne prevare".

Koliko su Đilasovi aktivnisti bili mirni možete videti u prethodnom snimku i kakav su sve haos pravili. Šta više u istom snimku možete videt kako je srpska policija reagovala na te "mirne" aktviste, a kako reguje Evropska unija i koliko su zaista brutalni i bez mislosti prema demonstrantima.

U rezoluciji EP se poziva "Evropska komisjia i Evropski savet da primene strogu uslovljenost i smanje ili zamrznu finansiranje koje se pruža Vladi Srbije u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć III (IPA III) i drugih finansijskih instrumenata. 

Radomir Lazović, jedan od kolovođa opozicije rekao je na ovu odluku da je on zadovoljan time - dakle zadovoljan je svime čime se urušava stabilnost Srbije.  

Jer podetimo, za pomoć EU ne prjavljuje se Aleksandar Vučić, Vlada Srbije ili SNS, već GRAĐANI SRBIJE.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading