CRNA GORA POSTALA LANSIRNA RAMPA ZA NAPADE NA VUČIĆA I SRBIJU Knežević za Alo: Providna kompenzacija za loš izborni rezultat Đilasove koalicije
Alo

Kako komentarišete napad Željka Ivanovića na porodicu Vučić?

Poslednjih nekoliko nedelja i Željko Ivanović i “Vijesti” koje su u vlasništvu Šolakovog medijskog koncerna imaju opsesivnu potrebu da se bave političkim dešavanjima u Srbiji, i to kroz prizmu jedne opskurne hajke koja kriminalizuje Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Taj narativ je i te kako izražen nakon završenih izbora 17.12. i sve mi se čini da je Crna Gora postala lansirna rampa za napade na Vučića i Srbiju, kao providna kompenzacija za loš izborni rezultat Đilasove koalicije.

Milo Đukanović i Željko Ivanović

Youtube/BN TV

 

 

Tako smo došli u situaciju da nam Željko Ivanović objašnjava da su izbori pokradeni u Beogradu ali da su bili regularni u ostatku Srbije. Nadalje, dobijamo Ivanovićevo tumačenje da SNS ne bi osvojio 47% glasova da se Aleksandar Vučić nije pojavljivao u javnosti. Drugim rečima, Aleksandru Vučiću bi trebalo zabraniti bavljenje politikom, jer je Željko Ivanović procenio da je to dobro za Srbiju. Inače je gospodin Ivanović poznat po tome što je bio udarna medijska pesnica Mila Đukanovića, a kasnije se proslavio pravljenjem političkih partija koje bi redovno završavale u zagrljaju DPS-a, a posle ispod cenzusa. Zato da sam na mestu dela opozicije u Srbiji bio bih zabrinut da mi Željko Ivanović pravi strategiju, jer je sigurnije zaspati u Gazi nego imati njega za konseljierea.

Šta ste mislili pod onim da ga je Šolak kupio sa sve glavom i džigericom?

Dragan Šolak je kupio većinski paket “Vijesti”, samim tim je postao i poslodavac Željku Ivanoviću, a svi zaposleni rade za dnevnicu i po učinku. Da bi nekog kritikovali treba da imate profesionalnu i ljudsku nezavisnost, a posebno kad to radite iz druge države. A to po njima znači da je najviši stepen patriotizma kad iz Crne Gore podržavate deo krugodvojaške opozicije u Srbiji, a istovremeno je veleizdaja ako podržite Aleksandra Vučića. I odmah bivate razapeti na medijskom smetlištu poštenja i “univerzalnih” vrednosti koje su ustanovile Šolakove “Vijesti” kao vrhunski tumač čojstva i junaštva na Zapadnom Balkanu.

CRNA GORA POSTALA LANSIRNA RAMPA ZA NAPADE NA VUČIĆA I SRBIJU Knežević za Alo: Providna kompenzacija za loš izborni rezultat Đilasove koalicije

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

A ipak biva zanimljivo da se Željko Ivanović nikad nije bavio Kurtijem, Ramom, Kovačevskim, Orbanom, jer i van Srbije ima izbora, ali izgleda tamo Vučić ne može da učestvuje. Njegovim i njihovim tumačenjem svako ima pravo izbora i glasa, osim ako to nije Aleksandar Vučić. Još samo to da prihvatimo, i onda možemo i mi da stanemo u red za dnevnicu kod Šolaka.

Šta smatrate da je glavni razlog da baš u ovom trenutku krene napad na predsednika Srbije i njegovu porodicu i da li smatrate da je slučajno što dolazi baš iz Crne Gore?

Srbija se nalazi pod kontinuiranim pritiscima duže od deceniju da se odrekne same sebe i bude kolonijalni fikus po kome će urinirati, a sve vreme vas uveravati da vas zalivaju najčistijom i najekovitijom vodom na svetu.

Kad bi Srbija i Aleksandar Vučić danas priznali Kosovo i uveli sankcije Rusiji, sutra bi vanredno zasedao Nobelov Komitet da Vučiću uruči Nobelovu nagradu za mir, književnost, medicinu i nauku. Dakle četiri u jedan. Stigli bi telegrami čestitke iz NATO- a i Brisela, NVO sektor bi mu držao osvetljenu sliku na fasadama grantovima pošteno kupljenih zgrada, a isti Željko Ivanović bi napisao kolumnu sa naslovom:

”Oj Vučiću komandante, koncern “Vijesti” pozdravlja te!”

Nema tu filozofije, u pitanju je izdaja. Samo je njihov problem što nema izdaje, i što oni sinji kukavci nisu u prilici da izdaju. Da nam ličnim primerom pokažu kako se izdaja pretvara u herojstvo, a Srbija u Srbijicu, koju će umesto ferveksa ispiti u polupraznoj čaši a da se i ne zakašlju. I još bi nam objašnjavali da nekad treba pojesti i ono što čovek ne jede, i lično demonstrirati na njihovim televizijama taj “hedonistički” doživljaj, tvrdeći da je možda gorko i da smrdi, ali je dugoročno zdravo za štitnu i prostatu. E lepše je i zdravije biti na Novom groblju nego na izdajničkoj ishrani. Svako je rodjen da jednom umre, nije to ništa strašno, mnogo je gore kad umireš svaki dan a sve se pitaš jesi li živ.

Zanima nas kako komentarišete izjavu Danijela Servera, predavača na Univerzitetu Džons Hopkins u Vašingtonu, u kojoj tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prividno okrenut prema Zapadu uz kontrataciju da je "car go"?

danijel server

YouTube/ Univerzitet Crne Gore

 

 

Samo prezime gospodina Servera dovoljno govori o njegovoj spremnosti da u pola noći potpiše neku frazu ili narodnu izreku koju su mu sastavili nalogodavci. Toliko se puta ispotpisivao na tuđe stavove da je pod stare dane počeo verovati da ima svoj. A pošto ga nikad nije ni imao, jasno mi je u koji je deo carevog golog tela zagledan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (32)

Loading
Hana

25.01.2024 17:28

Kriminalcima nema mesta u sistemu stabilne Srbije.

Db

25.01.2024 17:31

Prijateljstvo Srbije i Crne Gore nece unistiti šačica placenika i prodanih dusa.

Hana

25.01.2024 17:31

Dragan Djilas nema mere u bezocnosti i pohlepi.

Hana

25.01.2024 17:33

Djilasovci imaju surove namere prema Srbiji.

Hana

25.01.2024 17:34

Dragan Djilas notornim lazima devastira poredak u Srbiji.

Hana

25.01.2024 17:37

Opozicija deluje destruktivno na sistem u Srbiji.

Nebojša

25.01.2024 17:41

Ivanović je iz Vranje, ali misli da ako je u Crnoj Gori, može da se bavi sa laganje.

Jelena

25.01.2024 17:42

Zar se pored Đukanovića i Markovića novinari iz Crne Gore bave Vučićem?! Rezultati popisa stanovništva će biti prava kompenzacija za ove otužne napade na srpskog predsednika.

Zora

25.01.2024 17:42

Vučića napadaju oni kojima smeta jaka Srbija. Što ga više napadaju, to ga srpski narod više podržava!

Petar

25.01.2024 17:45

Ivanović Željko je običan plaćenim i nema tih sto evra za koje neće napisato što god tražite.

Dejan

25.01.2024 17:47

Gubitnici opet dizu glavu i finansiraju napade na predsednika republike.

Ika

25.01.2024 17:47

Đilas odavde diriguje sa par sličnih odrona i blati naseg predsednika preko svojih tajkuna u Cg. Međutim narod Cg je uz Srbiju i to vecina.

Ana

25.01.2024 17:50

Đilas odavde diriguje sa par sličnih odrona i blati naseg predsednika preko svojih tajkuna u Cg. Međutim narod Cg je uz Srbiju i to vecina.

Goran

25.01.2024 17:55

Očigledno komšijama smeta napredak naše zemlje

Ognjen

25.01.2024 17:56

Svako ko ovako napada predsednika ne misli dobro našoj

Minja

25.01.2024 17:58

Đilas misli da će napadima na porodicu predsednika da stekne podršku naroda. Ali laž narod nikada neće podržati!

Sara

25.01.2024 17:59

Đilas misli da će uz pomoć Crne Gore da dođe na vlast!

Tina

25.01.2024 18:00

Crna Gora se pokazala ono momenta kada se razdvojila od nas.Od tada od njih nista ne moze i ne treba da nas cudi.

Milan

25.01.2024 20:17

Ee muka mi je od Djilasa i niegovih spletki.Jos na sve to uvlaci Crnu Goru

Ena

25.01.2024 20:40

Šolakov medij u Crnoj Gori koristi političare propalog DPS-a za napad na Vučića.

Marija

25.01.2024 21:08

Đilasu je cilj da oslabi Srbiju i da spletkarenjem sa drugima dođe na vlast. Može da ide iz Srbije jer ga građani nikada neće glasati.

Nena

25.01.2024 21:12

Đilasovci su zbog ovakvog ponašanja izgubili izbore,tek sada za njih niko neće glasati ,nikada.

Zorana

25.01.2024 21:14

Šolak i Đilas prave spletke da Srbiju destabilizuju.Ne mogu nam narušiti dobre odnose sa Crnom Gorom!

Deki

25.01.2024 22:12

Djilas pokusava da uz pomoc Crne Gore dodje na vlast, olos.