Nada Macura
Foto: Alo/Alo

Piše: Tanja Kovačević

Kad bi birala između lepog i bogatog muškarca, Nada Macura bi uvek izabrala ovog prvog.

- Biram lepog, a bogatog ostavljam nekom drugom. Ono što sebi mogu da prištim kao zadovoljstvo, mogu. Prema tome, ako mi je neko lep pored mene, možda je lepota prelazna - rekla je poznata doktorka i poslanica gostujući u našoj emisiji „U ringu".

Na molbu da navede nekog glumca koji joj se dopada, Macura nije izbegla odgovor. Bredli Kuper je po njenom mišljenju mušakrac za kojeg može da kaže da lepo izgleda.

Pričali smo i o njenom braku, koji je trajao nekoliko godina. Macura je ispričala da joj je žao što se nije drugi put udala. Kaže da je maštala o tome da ima četvoro dece. Ipak, rešenost da se posveti medicini trasirala joj je životni put. Ipak, to ne znači da u njenom životu nije bilo ljubavi, pa čak i suza i patnje.

Nada Macura

Foto: Alo!

 

 

Upitana da li i dalje ima udvarače, Nada je kao iz topa odgovorila:

- Pa nije za matori svet zabranjeno da se nekom svidite! Mislim, u tome jeste fazon. Neko vas nekim drugim očima gleda.

Sa doktorkom koju su svi zapamtili po savetu da se treba slojevito oblačiti pričali smo i o estetskim zahvatima. Macura kaže da mlade devojke po tom pitanju moraju biti oprezne, te da ne treba da se povode za trendovima i da žude za izgledom kakav promoviše deo estrade.

Nada Macura je  odgovarala i na pitanje koju doktorku više voli, Danicu Grujičić ili Dariju Kisić. Ko je njen izbor i ko je u ovom duelu odneo pobedu, možete saznati u emisiji „U ringu“, koja se emituje svakog petka u 20 sati na našem Jutjub kanalu.

Nada Macura

Foto: Alo!

 

 

 

Htela sam da vozim voz

Govoreći o neostvarenim željama, Macura je priznala da je imala samo jedan san.

- Kao mala želela sam da budem mašinovođa. Pored stana gde smo mi stanovali kao porodica prolazila je pruga, odnosno voz. Taj voz je u meni ostavio neki pečat, zamišljala sam kako uživa taj čovek koji vozi lokomotivu - navela je naša sagovornica.

Bez šminke, ključeva i parfema ne izlazim iz kuće

Nada Macura je pred našim kamerama otkrila bez čega ne izlazi iz kuće i šta uvek ima u torbi.

- Evo, tu je šminka. Zatim novčanik, bez njega ne izlazim iz kuće. Imam i češalj, koji ima svoje mesto i ne vadim ga iz torbe. Naočare za vid takođe. I ključevi su tu, te mobilni i parfem. Bez tih stvari nigde ne idem.   

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading