TERZIĆ: Jovanović i Đilas obmanjuju građane Srbije
Foto: Privatna arhiva/SNS

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Još uvek Miloš Jovanović kao glavni trbuhozborzac Đilasa i Kurtija ne može da se oporavi od izbornog debakla, te sada u napadima panike poseže za istim izlizanim lažima koje je koristio i tokom kampanje, pokušavajući da obmane građane Srbije. Međutim zbog kordinisanih antisrpskih akcija koje sprovode Miloš Jovanović i njegovi šefovi Đilas i Šolak zajedno sa medijima iz Zagreba i uz zdušnu podršku terorista iz Prištine, uspeli su samo da se ogade svakom normalnom čoveku u Srbiji.

Priznao je Đilasov potrčko Miloš Jovanović da je Srpska napredna stranka izvojevala veliku pobedu i da su izbori prošli glatko bez ikakvih nepravilnosti, ali je očigledno posle sastanka sa Nebojšom Zelenovićem trbuhozborzacem Viole Fon Kramon, po ko zna koji put promenio mišljenje i ono mu se ponovo poklapa sa stavovima i mišljenjem Aljbina Kurtija, ostalih albanskih lobista i osvedočenih srbomrzaca. Zato se sada Miloš Jovanović oglašava sa tajkunskih portala i nastavlja da igra onako kako Đilas, Šolak i politički komesari srbofobnih ambasada sviraju.

Svi oni su na istom zadatku i svima im smeta jedino Aleksandar Vučić, zato što je uspeo direktno da utiče na to da 28 država članica UN donese odluku o otpriznavanju lažne države, ali i zato što je upravo on što i sam Kurti potvrđuje, najveća prepreka nezavisnosti i članstva takozvanog Kosova u sistem UN. Nebrojeno puta je Aleksandar Vučić ponovio da ne dolazi u obzir nikakvo priznanje i da ćemo se svim političkim i diplomatsjim sredstvima boriti za naš narod na Kosovu i Metohiji i da ćemo uvek deliti sudbinu sa njim, te je shodno tome red da Đilasova desna kolona na čelu sa Milošem Jovanovićem prestane sa obmanjivanjem i strašnim lažima.

Građani Srbije sa Kosova i Metohije svesni odgovorne i ozbiljne politike koju predsednik vodi po našem najvažnijem nacionalnom pitanju, dali su neprikosnovenu podršku jedinoj prosrpskoj listi, a to je lista " Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer upravo je to jedina garancija da ćemo sačuvati Kosovo i Metohiju, da ćemo odbraniti vojnu neutralnost i da ćemo nastaviti da ekonomski razvijamo Srbiju kako bismo vodili suverenu i slobodarsku politiku imunu na sve uticaje spolja.

Naš junački narod sa Kosova i Metohije suočen sa mnogobrojnim izazovima i problemima zbog terora Aljbina Kurtija, vrlo dobro zna da im je jedini zaštitnik Aleksandar Vučić, a mnogo bolje od Đilasovog i Kurtijevog trbuhozborzaca Miloša Jovanovića razumeju šta je država, te upravo zbog toga Aleksandar Vučić ima apsolutnu podršku, dok su Miloš Jovanović i njegov šef Đilas imali glasova koji se mogu nabrojati na prstima jedne ruke - ocenio je Terzić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zvezdica

24.12.2023 16:58

Jovanović i Đilas pokušavaju da manipulišu građanima Srbije.

Ana

24.12.2023 18:07

Mislim da je većina gradjana Srbije shvatila da celokupna opozicija samo želi vlast po svaku cenu.

Vida

24.12.2023 18:08

Jovanović kao glavni trbuhozborzac Đilasa i Kurtija ne može da se oporavi od izbornog debakla pa.pokusava da manipuliše gradjanima Srbije .

Vera

24.12.2023 18:09

Zbog antisrpskih akcija koje sprovode Jovanović i njegovi šefovi Đilas i Šolak zajedno sa medijima iz Zagreba i uz zdušnu podršku terorista iz Prištine, uspeli su samo da se ogade svakom normalnom čoveku u Srbiji.

Nina

24.12.2023 18:11

Usled poraza na izborima, Jovanović oglašava sa tajkunskih portala i nastavlja da igra onako kako Đilas, Šolak i politički komesari srbofobnih ambasada sviraju.

Nada

24.12.2023 18:13

Jovanović, Djilas I ostala svita iz redova opozicije se smucila svakom normalnom coveku u Srbiji. Svojom mrznjom i lažima su dokazali da ih zanima samo vlast po svaku cenu.