Vladan Vasić
Foto: Printscreen/Printscreen

Vasić je prezentovao izveštaje nadležnih institucija, a o svemu se oglasila i Policijska uprava Pirot saopštenjem, u kome se navodi da je Dragan Colić, koji je prijavio policiji da su ga dvojica meštana fizički napala, izjavio da je do tuče došlo zbog nesuglasica lične prirode, odnosno zbog nesuglasica oko korišćenja vode sa pojila, te da nije bilo nikakve političke pozadine celog slučaja.

Vasić je govoreći o ovom slučaju, kazao da su “dve ključne laži opozicije, demantovane izveštajima nadležnih, nezavisnih i kompetentnih institucija koje su se bavile ovim slučajom – policije i Opšte bolnice Pirot”.

Povodom ovog slučaja oglasila se i Opšta bolnica Pirot saopštenjem medijima u kome se navodi da je u skladu sa svim profesionalnim standardima u ovakvim slučajevima, urađena kompletna specijalistička dijagnostika nad D.C. iz Jalbotine, te da je konstatovana jedna lakša povreda i da je pacijent pušten kući.

Vasić je uputio poruke svim građanima, učesnicima izbora, ali i članovima SNS-a, a pre svega biračima.

- Molim sve u Pirotu da ne nasedaju na provokacije. Ovo su tipične političke provokacije. Izbori su festival demokratije a mi ćemo 17. decembra pokazati dostojanstvo i 17. decembra ćemo ih pobediti i potući do nogu. Imam poruku i za te, takozvane, borce protiv nasilja. Znam da vam je rejting u sunovratu, ali zaista je žalosno da ovakve teme i incidente pokušavate da politizujete. To je stil manipulatora, lažljivaca i ljudi koji ne znaju šta će od nemoći da rade-kazao je Vasić.

Da podsetimo, predstavnici opozicione grupacije – Pirot protiv nasilja, izneli su u javnost optužbe da su Colića, u Jalbotini, napali aktivisti Srpske napredne stranke i pretukli ga lopatama udarcima po celom telu. Gostujući u Utisku nedelje, lider SSP Dragan Đilas izjavio je da su aktivisti SNS-a lopatom pretukao njihovog aktivistu u selu Jalbotina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading