PUPS
Foto: Printscreen/Foto: Risto Kostov

To je podrška za PUPS i listu broj 1 „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane je bezrezervna podrška sigurnim i redovnim penzijama.

„Vrednosni stav PUPS- a da penzije prate plate nema valjanu alternatvu“, izričit je prof. dr Goati.

U razgovoru s građanima istaknuto je da se Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije na čelu s predsednikom Milanom Krkobabićem, zalaže za pravednu preraspodelu narodnih para. A to znači zalaganje za osnovni vrednosni stav PUPS-a: 3P – penzije prate plate, za 13-tu penziju za penzionere s najmanjim primanjima i socijalnu garantovanu penziju ne manju od 100 evra za sve starije od 65 godina koji ne ispunjavaju uslove za penziju.

Aktivisti PUPS-a predvođeni prof. dr Vladimirom Goatiem i Mirom Jovanović, predsednicom Ženske mreže PUPS-a, razgovarali su s građanima u beogradskim opštinama: Rakovici, Zvezdari (Mirijevu), Surčinu, Zemunu (Galenici), Čukarici, Novom Beogradu, Sopotu, Barajevu, Vračaru, Voždovcu, Obrenovcu, Grockoj, Savskom vencu i Starom gradu.

Sa građanima Beograda danas su razgovarali i: potpredsednik PUPS-a Risto Kostov i član Izvršnog odbora Snežana Petrović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading