Dragan Bjelogrlić
Foto: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Za njegove takozvane "mudrosti" odvajaju svakog dana prostor za njega u novinama u rubrici "Budi pametan", i tamo ga veličaju kao mislioca i filozofa.

Ovo je degutantno i smešno u isto vreme ako se uzme u obzir to šta Dragan Bjelogrlić zapravo radi. Na to bismo možda i naseli da mu ne znamo "ranije radove".

bjelogrlić u danasu

Printscreen

 

 

U pitanju je čovek koji je pesničio starijeg kolegu - reditelja Predraga Gagu Antonijevića!

Inače, reditelj Predrag Gaga Antonijević rekao je ranije u gostovanju na TV Prva da je mu je Dragan Bjelogrlić nudio mito za dodelu sredstava.

Dragan Bjelogrlić, reditelj i glumac, prema svemu sudeći i te kako dobro je unovčio svoje pljuvanje sopstvene države, koju naziva "zverinjakom".

Kako smo ranije pisali, Bjelogrlić je od tajkuna Dragana Šolaka dobio silan novac za nastavak snimanja serije "Senke nad Balkanom".

- Bjelogrlić je sa Šolakom dogovorio budžet od čak 380.000 evra po jednoj epizodi serije. Treća sezona serije tek treba da počne da snima... Ukoliko i ova sezona serije, kao i prethodne dve, bude imala deset epizoda, Bjelogrlić će od Šolaka dobiti 3.800.000 evra! - rekao nam je naš odlično obavešten izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Zakuvavanje - Ministar Mihailo Jovanović pokazao koliko je dobar kuvar! #alo #alonovine #alodnevnenovine #mihailojovanovic #kuvanje #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading