NARODNI POSLANIK RASKRINKAO OPOZICIJU "Da je bilo ko iz vlasti umesto Miketića na snimku vi bi ga razapinjali"
Foto: Estock

On je na svom nalogu na platformi "X" (nekadašnji Tviter) istakao da opozicija uporno brani Miketića i da je recimo bilo ko na vlasti umesto njega na snimku, ista ta opozicija bi ga razapela, preneli su mediji. 

"Da je bilo ko iz vlasti umesto Miketića na snimku, vi bi ga razapanjili. Imali bi specijalne emisije i sagovornike na temu ugriženosti žena koje su prinuđene da se bave prostitucijom, a koje bahati predstavnici vlasti iskorišćavaju za niske strasti i to plaćaju narodnim parama. Analizirali bi danima kom kriminalnom klanu pripada taj pripadnik vlasti, od koga nabavlja kokain, kakve sve bahanalije inače predstavnici vlasti prave, ko učestvuje u orgijama, da li takav može da bude u javnom životu, kakav se primer daje društvu, posebno mladima... Danima bi vam to bila udarna tema i ne bi vas bilo briga kako je snimak dospeo u javnost. Ali, pošto je na snimku visoko rangirani opozicioni političar sa Šolak-Đilas liste, onda vas baš briga za sve gore pomenute teme.

E zato ste licemeri i zato ćete izgubiti na izborima", poručio je Đukanović.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal VUČIĆ STIGAO U KRALJEVO UZ GROMKI APLAUZ Počeo miting liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ #alo #alodnevnenovine #aleksandarvucic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

30.11.2023 13:39

BIA čak i da ima snimak nekoga iz vlasti narod bi znao da je to montaža tajkuna i da je izvučeno iz konteksta