BIA
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

"Povodom nastavka napada pojedinih medija na Bezbednosno-informativnu agenciju, a u vezi sa eksplicitnim snimkom gospodina Đorđa Miketića, saopštavamo da BIA neće dopustiti da bude uvučena u političke igre gospodina Miketića i njegove političke opcije i ponavljamo da Agencija za nastanak i širenje pomenutog materijala, iz više razloga neumesne sadržine, ne snosi nikakvu odgovornost", kaže se u saopštenju BIA.

Ističe se da je jedan od zadataka BIA zaštita državnih organa, samim tim i Narodne skupštine Republike Srbije i njenih poslanika, zbog čega je Agencija, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima, odmah i pokrenula istragu.

"Nepobitno je utvrđeno da je snimak autentičan i da je nastao svojevoljno i bez prisile, što je gospodin Miketić javno i potvrdio, kao i da ga je napravila muška osoba koja se nalazila u istoj prostoriji sa gospodinom Miketićem i nepoznatom ženskom osobom", stoji u saopštenju.

Dodaje se da niko drugi osim Miketića i ostalih učesnika u događaju sa eksplicitnog snimka ne može da snosi odgovornost za njegov nastanak kao i za njegovu distribuciju.

"Gospodin Miketić je sam u javnosti otvorio temu svog snimka i sam mora da snosi posledice svoje odluke, zato pozivamo i njega i pojedine medije da prestanu sa pokušajima da u svoje političke igre uvuku  Bezbednosno-informativnu agenciju", poručili su iz BIA.

 

@alo_portal VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI Najteži deo auto-puta do Požege biće završen za 6-7 meseci, potom sledi brza saobraćajnica! #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #uzice #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading