Milena Popović u ringu
Foto: Alo/Alo!

Ljudi pričaju da sam radila ovo ili ono... Ali jedina stvar koju sam uradila na sebi jesu usta, priznala je Milena Popović u emisiji „U ringu“, koja se petkom emituje na našem Jutjub kanalu. Kaže da je sve ostalo na njenom telu prirodno.

Govoreći o komentarima koje o sebi čita na društvenim mrežama, o tome kako se obukla, kako izgleda, Popovićeva kaže da je oni ne pogađaju, niti da se zbog njih oseća loše. Pred našim kamerama otkrila je koliko košta garderoba koju je tog dana nosila:

- Haljina je iz „Zare“, kupila sam je pre nekoliko dana i koštala je 4.000 dinara. Sako je firme „Masimo Duti“, volim taj njihov stil... Za sat mnogi misle da je „roleks" ali nije, košta dosta manje, oko 300 evra.

Kada je reč o obući, Milena priznaje da tu ne žali novca.

Milena Ivanović

Alo

 

- Cipele su „šanel“, koštaju oko 1.000 evra. Jesu skupe, ali ja uštedim. Volim da imam lepe cipele kao i sve žene - navela je Popovićeva.

Neizbežna tema tokom razgovora bio je i njen ljubavni život, te je na pitanje ko je ljubav njenog života, Oliver Ivanović ili Igor Jurić, Milena odgovorila:

- Podjednako ih volim. Oliver je otac mog deteta, neko sa kim sam provela najlepše godine svog života, pored koga sam odrasla. S njim sam bila od svoje 22. godine, proveli smo više od jedne decenije zajedno. On jeste čovek mog života u tom smislu. Ali je onda Igor došao posle svih tragedija i svih lomova koje sam doživela i zaista ga volim svim srcem. Danas mogu da kažem da je on čovek mog života.

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

Naša gošća odgovorila je i na pitanje da li žali za tim što nikada u životu nije obukla venčanicu, te da li planira proširenje porodice. Koji su njeni odgovori na ova pitanja, kao i koje savete je uputila damama da bi imale srećniji i zadovoljniji život, možete čuti u emisiji „U ringu“.

@alo_portal Milena Popović otkrila da li žali što nikada nije obukla venčanicu! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alodnevnenovine #milenapopovic #ljubav #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading