Vuk Jeremić
Foto: Alo/Rajko Ristič

- Narodna stranka je uvek nekako bila najinteresantnija spolja da se na nju utiče, da se neki funkcioneri odvoje, da priđu nekim drugim organizacijama. Vidite gde su završili. Obično svi koji su odlazili od Narodne stranke završili su na istoj destinaciji - poručio je on u razgovoru za TV „Blic“ aludirajući na tabor koji predvodi Dragan Đilas. 

- Oni koji su odlazili svaki put su imali druga objašnjenja. Mi nismo ničiji, i kao takvi uvek smo bili predmet napada da priđemo tom polu opozicije u kom, da se ne lažemo, nema neke demokratije i slobode mišljenja, tamo se zna ko je prvi i ko je gazda - istakao je predsednik Narodne stranke, jasno aludirajući na Dragana Đilasa.

Dragan Đilas

MARKO DJOKOVIC

 

- Svi vaši najbliži saradnici su postali Đilasovi - Borko Stefanović, Branko Miljuš, Zdravko Ponoš, Nikola Jovanović, Miroslav Aleksić. Čime ih privlači? - upitala je novinarka, na šta je Jeremić odgovorio - To morate njih da pitate.

Da kod Đilasa nema demokratije, Jeremić je na svojoj koži osetio i kada je bio član Demokratske stranke. Naime, upravo ga je Đilas iz iste izbacio.

Podsetimo, Vuk Jeremić je pre nekoliko dana izjavio da će Narodna stranka izaći samostalno na predstojeće parlamentarne, beogradske, opštinske i pokrajinske izbore.

- Na listi će se nalaziti imena ljudi s kojima sam imao čast da sarađujem do sada i s kojima ću sarađivati ubuduće, a to su Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačavić, Vladimir Gajić i Marina Lipovac Tanasković. Na toj listi biće dosta javnih ličnosti, možete da očekujete iznenađenja uskoro, biće predstavnika nacionalnih manjina, predstavnika Srba sa KiM - rekao je on na konferenciji za novinare u prostorijama Gradskog odbora NS.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Građani odusevljeni gromkim aplauzom ispraćaju predsednika Aleksandra Vučića #alo #alodnevnenovine #alonovine #aleksandarvucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading