VELJU ILIĆA UJELA ZMIJA Političar je pre godinu dana imao još veći peh
Youtube Printscreen

Prema poznatim informacijama, komšije su ga nakon ujeda zmije prevezle u Opštu bolnicu Čačak. Ilić je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove.

Političar je nakon ujeda zmije primio serum, a juče mu je već bilo bolje,  te je otpušten na kućno lečenje.

- To se desilo u mom voćnjaku, dole prema šumi. Seljaci su tarupirali zemlju, pa su zmije bežale. Rezali smo zaperke na šljivama, a trup je radio u blizini - rekao je juče Ilić za medije, i dodao da veruje da je  zmija bežala od te poljoprivredne mašine.

- Imajući u vidu da trup seče travu, pretpostavljam da se uplašila. Onda je pobegla prema drvetu - rekao je on, i dodao da ga je zmija ujela kada je pružio ruku da odseče žbun.

- Na svu sreću, stigao sam brzo u bolnicu. Prenoćio sam u Opštoj bolnici Čačak. Imam mali otok, ali se dobro osećam - zaključio je Ilić.

Inače, ovaj slučaj se dogodio u selu Kačulice, gde Ilićeva ćerka ima Dom za stare.

Velimir Ilić je krajem prošle godine povređen u dvorištu svoje kuće, kada je pao sa visine od nekoliko metara. On je i tada odmah prebačen u Opštu bolnicu u Čačku.

- Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela ispod mene se srušila. Sa tri i po metra visine pao sam na zemlju. Zajedno sa mnom popadalo je i to silno gvožđe, ali na sreću ništa od toga nije završilo na meni - rekao je tada Ilić za beogradske medije.

Na pitanje kakve je povrede zadobio, istakao je da je mislio da se sav polomio, ali na sreću ništa nije slomljeno.

Podsetimo, Velimir Ilić je pre tri godine bio u bolnici zbog anafilaktičkog šoka. Tada je hospitalizovan zbog problema izazvanih unosom propolisa u organizam.

Ilić je tada istakao da je zbog unosa pčelinjih proizvoda i izazvanih problema morao da bude priključen na respirator.

- Bolje sam, ali ću morati u bolnici da budem narednih nekoliko dana. U pitanju je reakcija na propolis i pčelinje proizvode - rekao je tada on.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading