PUPS Zvezdara
Foto: Alo/Синиша Ђукић

„Puna akciona osposobljenost karakteriše jedan od najjačih opštinskih odbora PUPS-a, PUPS Zvezdara, kao i spremnost da se zajedno sa penzionerima, poljoprivrednicima i proleterima borimo i izborimo za naša programska načela: „Tri P“ - Penzije prate plate, 13. penziju, socijalnu garantovanu penziju, preporod sela i nezaobilaznu participaciju radnika u upravljanju i raspodeli dobiti u državnim preduzećima. Ne zaboravljamo je i za nju se zalažemo – 13. plata za radnike u javnim preduzećima“, izjavio je Perić.

 

Za potpredsednike OO PUPS Zvezdara izabrani su dr Milenko Ostojić, mr Marijana Živković i Mirjana Tovilović, a biran je i stalni sastav opštinskog odbora, Nadzorni odbor i Disciplinska komisija.

Predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski istakao je borbu PUPS-a za stabilnost i redovnost isplate penzija, kao i usklađivanje penzija po PUPS-ovoj formuli „Tri P“ - penzije prate plate, obezbeđivanje 13. penzije za penzionere sa najnižim primanjima i uvođenje instituta Socijalne - garantovane penzije za sve starije osobe preko 65 godina koje nisu ostvarile pravo na penziju i nemaju druge izvore prihoda.

Mihajlovski je istakao i značaj borbe ministra i predsednika PUPS-a Milana Krkobabića za poboljšanje uslova života i rada u seoskim područjima, kroz realizaciju niza projekata koje Ministarstva za brigu o selu sprovodi.

Prisutnima su se obratili i potpredsednik Izvršnog odbora Profir Rančić i predsednica Ženske mreže PUPS- a Mira Jovanović, a izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsednik partije Vladan Đukić, članovi Izvršnog odbora Zoran Dimitrijević i Snežana Petrović, kao i predsednici svih opštinskih odbora PUPS-a sa teritorije Grada Beograda.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading